1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün çevreniz tarafından esprili ve sempatik bulunacaksınız. Sizinle birlikte vakit geçirmek çevrenizdekilerin hoşuna gidiyor. Gün içerisinde dikkat etmeniz gereken şey bilmediğiniz bazı konularda ön yargılı olmamaktır.

BOĞA: Boğalar ekip çalışmasına oldukça yatkın olduğunuz bir gün. Ekibinizle iş birliği içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişiye karşı oldukça ince ruhlu ve duygusal davranacaksınız bugün. Ona karşı hata yapmamak adına içinizde bir tedirginlik ve korku duyabilirsiniz.

İKİZLER: İkizler burcu insanının artık ne istediğine karar vermesi gerekiyor. İsteklerinizin farkında olun ve değişken ruh halinizi ne kadar zor olsa da dengelemeye çalışın. Pratik ve hızlı oluşunuz işinizde başarılı olmanızı sağlıyor. Bu dönem aşk hayatınıza vurgu yapıyor dikkat….

YENGEÇ: Sabırlı Yengeçler zor projelerin üstesinden her zamanki gibi geleceksiniz. Kariyerinizde sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz bu da yöneticilerinizin size güvenmesini sağlıyor. Hayallerinizin peşinden gidin, korkmayın. Sürpriz bir evlilik teklifi alabilirsiniz sevdiğiniz kişiden.

ASLAN: Hayatınızda bazı değişikliklere uyum sağlamaya çalışıyorsunuz bugün. Gelenekçi, düzenli ve titiz yanınız aile bireylerini toparlıyor. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla birlikte yapmaktan keyif aldığınız aktivitelere katılacaksınız.

BAŞAK: Başaklar bir dönüşüm, başkalaşım sürecine gireceksiniz. Hayalleriniz gerçekleşecek gereksiz endişelere kapılmaktan uzak durun. Ancak dikkat etmeniz gereken şey sağlığınız. Kalp sağlığınıza ve beslenmenize dikkat edin.

TERAZİ: Bugün Terazilerin yıldızı parlıyor. Oldukça esprili ve neşeli olacaksınız. Görevlerinizi büyük bir sabırla tamamlamaya çalışmalısınız. Çevrenizdekilere karşı iyi bir dinleyici ve akıl vericisiniz. Bu akşam arkadaşlarınızla toplanabilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınızda yaşadığınız olumlu gelişmeler moralinizi yerine getiriyor. Sevdiğiniz kişiyle güzel vakit geçirebilir veya birlikte ortak yaptığınız işlerden dolayı mutlu olabilirsiniz. İş hayatınızda ise artan sorumluluklarınız sizi daha fazla çalışmaya zorlarken bu zorlu dönemin size olumlu geri döneceğini unutmayın

YAY: Aşk hayatınızın hareketlendiği bu günde partnerinizde güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi rahatça ifade ediyorsunuz. Kariyerinizdeki olumlu ilerleyişiniz yöneticilerinizin gözünden kaçmıyor. Maddi hayatınızda ise abartılı harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK: Gün boyunca moralinizi yükselten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz. Eğlenmek, iyi vakit geçirmek enerjinizi arttıracak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Öte yandan evinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkat olun!

KOVA: Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Gün içerisinde sürpriz haber ve davetler alabilirsiniz. Dostlarınızla haberleşebilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz.

BALIK: Gün boyunca kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Öte yandan işinizle ilgili bir gerginlik ya da yanlış anlaşılma yaşayabilirsiniz. Bugünlerde partnerinizi ihmal etmemelisiniz. Ona değer vermediğinizi düşüp, kendi içine kapanabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.