1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1 AĞUSTOS TOPLUMSAL DİRENİŞ BAYRAMI TÖREN VE ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
1 AĞUSTOS TOPLUMSAL DİRENİŞ BAYRAMI TÖREN VE ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

1 AĞUSTOS TOPLUMSAL DİRENİŞ BAYRAMI TÖREN VE ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Toplumsal Direniş Bayramı, 1 Ağustos Perşembe günü tören ve etkinliklerle kutlanacak.Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın (GKK) 37’nci, Türk Mukavemet Teşkilatı’nın (TMT) 55’inci kuruluş yıldönümü; Kıbrıs’ın Osmanlılar tarafından fethinin de 442’inci yıldö

A+A-

Toplumsal Direniş Bayramı, 1 Ağustos Perşembe günü tören ve etkinliklerle kutlanacak.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın (GKK) 37’nci, Türk Mukavemet Teşkilatı’nın (TMT) 55’inci kuruluş yıldönümü; Kıbrıs’ın Osmanlılar tarafından fethinin de 442’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler, her yıl olduğu gibi halka açık olacak.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’ndan verilen bilgiye göre, günün ilk etkinliği olan, 16 kilometrelik Boğazköy-TMT Mücahitler Derneği arası mukavemet yol koşusu saat 08:00’da’de başlayacak. Dereceye giren sporculara ödülleri, TMT Mücahitler Derneği binasında, saat 10.15’te verilecek.

Çelenk sunma törenleri ise, Lefkoşa ve tüm ilçe merkezlerindeki Atatürk Anıtlarında saat 09.30’da, Lefkoşa Şehitler Anıtı’nda saat 10:00’da, Cumhuriyet Parkı Anıtı’nda ise saat 12.00’de icra edilecek.

1 Ağustos akşamı ise saat 20.00’de Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı tarafından, Lefkoşa’da bulunan Polis Genel Müdürlüğü bahçesinde; 2’nci Piyade Alay Komutanlığı tarafından Güzelyurt Zafer Gazinosu’nda, 4’üncü Piyade Alay Komutanlığı tarafından Gülseren Askeri Gazinosunda; Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümü resepsiyonu düzenlenecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.