1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1 AİLENİN 3 ŞİRKETİNDEKİ MUHASEBECİ DOLANDIRICI ÇIKTI!
1 AİLENİN 3 ŞİRKETİNDEKİ MUHASEBECİ DOLANDIRICI ÇIKTI!

1 AİLENİN 3 ŞİRKETİNDEKİ MUHASEBECİ DOLANDIRICI ÇIKTI!

Sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı primlerini yatırması için kendisine verilen

A+A-

Lefkoşa’da aynı ailenin bireylerine ait üç şirketin muhasebe işlerini yürüten zanlı H.S primleri yatırmak için aldığı paraları cebe attı

Lefkoşa’da aynı ailenin bireylerine ait üç şirketin muhasebe işlerini yürüten zanlı H.S’nin (E-34) sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı primlerini yatırması için kendisine verilen 8 bin 804 TL’yi çaldığı iddia edildi. Zanlının son bir yıl içerisinde bu suçları işlediği açıklanırken, tutuklanan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ÜÇ ŞİRKETİN PARALARI CEBE

Duruşmada zanlının Aralık 2013 ile Ocak 2014 ayları arasında sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı primlerini yatırması için Altınhas Ticaret Limited, 2 bin 275, AŞE Altınbaş’tan 3 bin 296, Altınsan Metrogold’tan 2 bin 803 aldığını ancak yatırımları yapmayıp parayı çaldığı açıklandı.

Toplamda 8 bin 804 TL para çalan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını açıklayan polis, zanlının TC ve KKTC vatandaşı olduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme,yurt dışına çıkış yasağı, bir kişinin 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.