1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün hayal gücünüzü kullanacağınız bazı durumlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz karamsar duygulardan sıyrılarak yaratıcı çalışmalara imza atacaksınız. Öte yandan sevdiğiniz kişiyle birlikte eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

BOĞA: Arkadaşlarınızla oldukça keyifli ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Öte yandan iş yerinizde olabilecek bazı anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Anlayışlı ve hoşgörülü tavrınızla kolayca atlatacaksınız.

İKİZLER: Bugün içinde bulunduğunuz karmaşık düşüncelerden sıyrılacak ve problemlerinize yaratıcı çözümler üreteceksiniz. Katılacağınız etkinliklerde beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak aşırı hırslı tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

YENGEÇ: Aşk hayatınızda karamsar olduğunuz bir gün olabilir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkiyi sorgulayabilir ve derin düşüncelere dalabilirsiniz. Sorunlarınızı büyütmeyin. Öte yandan eski bir arkadaşınızla görüşebilir, ondan geçmişe dair ilginç haberler alabilirsiniz.

ASLAN: Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki sorunları konuşarak çözmeye çalışmalısınız. Öte yandan endişe duyduğunuz bazı konularda iyimser olmaya özen göstermelisiniz. Sosyal açıdan ise hareketli bir gün sizi bekliyor olacak.

BAŞAK: İsteklerinizin arttığı bir dönem. İsteklerinizi gerçekleştirmek adına sabırsız olabilir ve bir an evvel harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş yaşamınızda ise çalışmalarınıza odaklanmalısınız. Dikkatinizi toplamalı ve sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

TERAZİ: Sezgilerinizin yükseldiği ve verdiğiniz kararları etkilediği bir gün sizi bekliyor. Yaşadığınız bazı olaylarda tahmin ettiğiniz şeylerin yaşanması sizi heyecanlandıracak. Ancak düşüncelerinizin doğruluğundan emin olmalısınız. İlişkilerinizde yaşanacak güzel gelişmeler sizi mutlu edecek.

AKREP: Bugün alacağınız olumlu haberler içinde bulunduğunuz karamsar havayı dağıtabilir. Geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Öte yandan aşk hayatınızda beklemediğiniz bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Fevri hareket etmeyin.

YAY: İlişkileriniz bugün gündemde. Meydana gelen sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Aşk hayatınızda yenilik arzusu içerisinde olabilirsiniz. Duygusal yaşamanızda karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler sizi havaya sokabilir.

OĞLAK: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi harekete geçirebilir. Partnerinize isteklerinizi açık şekilde anlatabilir ve aranızdaki ilişkiyi güçlendirebilirsiniz. Öte yandan aile içinde çıkabilecek bazı sorunlar sizi huzursuz ediyor.

KOVA: Bugün sizi mutlu eden şeylerle uğraşacaksınız. Aşk hayatınız ön planda olacak ve sevdiğiniz kişiyle gün boyu iletişim halinde olacaksınız. Yaratıcı çalışmalarınız dikkat çekiyor.

BALIK: Gün boyunca sizi yoracak işlerle uğraşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bazı olayları kontrol etmek yerine onları akışına bırakıp, yaşayarak görmeniz en mantıklı hareket olacak. Böyle davranırsanız daha sağlıklı bir sonuç elde edebilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.