1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Eğer sizden herhangi bir konuda cevap bekleyen biri varsa ona hemen cevap vermeyin, uygun zamanı beklemek akıllıca bir taktik olacak.

BOĞA: Bugün doğru yönde hareket etmek, doğru kararları vermek gibi bir sezgisel yetenek sizinle olacak. Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalacak.

İKİZLER: Hedefleriniz bugün ön planda olacak. Kendinizi geliştirmek, yenilemek arzusundasınız. Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. 

YENGEÇ: Arkadaşlarınız sizden biraz şikayetçi. Onlara daha fazla zaman ayırmalı ve dertlerine ortak olmalısınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar detaylara bu kadar çok takılmamalısınız. Bu durum sizi üzmekten başka bir işe yaramıyor. Olayları akışına bırakın.

BAŞAK: Bugün tam bir işkolik olacaksınız. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeniz bugün olumlu sonuçlanacak.

TERAZİ: Beklenmedik olayların iş ilişkilerinizi zorladığına şahit olabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalı ve karşı cinsle olan ilişkilerinizde dengeyi tutturmalısınız. Genel olarak, vaktinizi çok farklı yerlerde geçireceğiniz bir gün olacak.

AKREP: Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözmelisiniz. Sorunlardan kaçarak bir yere varamazsınız. Amaçlarınız sizi istediğiniz yere getirecek.

YAY: Bugün enerji dolu bir gün olacak sizin için. Geçmişte düşündüklerinizi, yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için mükemmel bir gün olabilir. 

OĞLAK: Yeni tanışacağınız insanlar sayesinde yeni teklifler alabilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi başarıya ulaştırabilir. İşlerinizi ertelemeyin zira yetiştiremeyebilirsiniz.

KOVA: Duygusal olarak yaşadığınız bazı problemler sizi yıpratmış durumda. Her sorunu afanızda fazla büyütüyorsunuz. Kimse sizden önemli değil. Bunun farkında olarak davranın.

BALIK: Uzun süredir beklediğiniz haberleri almanız çok yakında. Maddi anlamda rahatlayacağınız döneme giriyorsunuz. Üçüncü şahısları ilişkileinize karıştırmamalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.