1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. '1 AY SONRA GERİ DÖNECEĞİM' DEMİŞTİ, HALEN SES YOK!
'1 AY SONRA GERİ DÖNECEĞİM' DEMİŞTİ, HALEN SES YOK!

'1 AY SONRA GERİ DÖNECEĞİM' DEMİŞTİ, HALEN SES YOK!

KKTC'nin gündeminde kayıp damat...

A+A-

Aykut Arcan’dan SES YOK!

 

Dolandırıcılık soruşturmasıyla ilgili gazeteye konuşan Polis Basın Subaylığı, çalışmaların devam etmesi nedeniyle dosyanın Başsavcılık’a iletilmediğini kaydetti.

 

Dolandırıcılık iddiasında gelişme yok.  Polis hala “soruşturuyor”, dosya henüz Başsavcılık’a gönderilmedi. Bir ay önce adadan çıkış yapan ve “Bir ay sonra döneceğim” diyen Aykut Arcan ise henüz ülkeye dönmedi

 

Birçok iş yeri ve vatandaşa, yüklü miktarda ileri tarihli karşılıksız çek yazarak, ülkeden çıkış yaptığı söylenen iş insanı Aykut Arcan, ‘1 ay sonra geri geleceğim’ dedi, ancak bu açıklamanın üzerinden bir ay geçmesine rağmen ülkeye hala dönmedi

Piyasaya yüklü miktarda karşılıksız çek yazarak, yurt dışına kaçtığı söylenen iş insanı Aykut Arcan hala ülkeye geri dönmedi.

‘1 ay sonra geri geleceğim’  şeklinde 1 Ekim’de gazeteye açıklama yapmasına rağmen, 24 Eylül’den beridir Türkiye’de olduğu düşünülen Arcan’dan haber alınamıyor.

Bilgi almak için kendisini cep telefonundan aradığımız Arcan’a ise ulaşılamadı.

Polis Basın Subaylığı: “Soruşturma sürüyor”

Polis Basın Subaylığı ise Aykut Arcan aleyhinde yürütülen soruşturmanın devam ettiğini açıklayarak, dosyanın tahkikat aşamasında olduğunu belirtti.

Polis Basın Subaylığı, çalışmaların devam etmesi nedeniyle dosyanın Başsavcılık’a iletilmediğini kaydetti.

Polis Basın Subaylığı ayrıca Arcan’ın geri dönüp dönmediğine dair bilgi sahibi olmadığını aktardı. Öte yandan gazeteye gayri resmi yollardan, Arcan’ın Kuzey Kıbrıs’a giriş yapmadığını tespit etti.

Arcan, 1 ay sonra döneceğini iddia etmişti…
Hatırlanacağı üzere Aykut Arcan, 1 Ekim tarihinde gazeteye açıklama yaparak, 1 ay yurt dışında kalacağını, borçlarının karşılığı olan 900 bin TL’yi toparladıktan sonra Kıbrıs’a döneceğini söylemişti.

Arcan, “Ben birilerini dolandırmış olsaydım, paranın içinde yüzüyor olmam lazımdı, 5 kuruş param yok. Borçlarımı ödeyeceğim. Eşimle ortak hesabımıza sarılmamın nedeni işlerin raydan çıktığı için o hesabı kullandım. Ama o da işe yaramadı” şeklinde konuşmuştu.

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’in damadı Arcan, olayla Gürler ve ailesinin ilgisi olmadığını savunmuştu.

Mağdurlar, hukuk yoluna başvurmuştu

Öte yandan Arcan’a sattıkları araçlar karşılığında ileri tarihli karşılıksız çek alan iki şirket ve bazı mağdurlar araçların satışını engellemek için yargıya başvurarak, ara emri almıştı.

 

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.