1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1 AY SONRA YAKALANDI!
1 AY SONRA YAKALANDI!

1 AY SONRA YAKALANDI!

Bir şey alamadan kaçtı!

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da Dürdane Gürbüz’ün evine ağır bir suç işlemek kastı ile girdiği iddia edilen zanlı Halil Şahin 1 ay sonra yakalandı. “Ağır bir suç işlemek kastı ile konuta girmek”, “Kasti hasar” ve “Mülke tecavüz” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Şahin, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Bir şey sirkat edemeden kaçtı

Meselenin tahkikat memuru Engin Yıldız, zanlı Halil Şahin’in 25 Haziran 2016 tarihinde Mağusa’da Dürdane Gürbüz’e ait evin yatak odasına ait açık durumdaki pencerenin korkuluğunu kırarak hasara uğrattıktan sonra ağır bir suç işlemek niyetiyle ev içerisine girdiğini açıkladı. Akabinde zanlının, evin salonunda uyuyan Dürdane Gürbüz’ün kendisini fark ederek çığlık atması sonucunda herhangi bir şey sirkat edemeden kaçtığını belirten Yıldız, zanlının 24 Temmuz tarihinde tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Yıldız, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gülay Süleymanoğlu, zanlı Halil Şahin’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 bin TL nakdi teminat ödemesine, 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.