1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1 AYLIK KASİYER TUTUKLANDI!
1 AYLIK KASİYER TUTUKLANDI!

1 AYLIK KASİYER TUTUKLANDI!

Ürünleri kasaya okutmayarak...

A+A-

Gönyeli’de bir markette bir ay süreyle çalışan kasiyer U.Ü., bazı temizlik ürünlerini kasaya okutmayarak, sirkat ettiği iddiasıyla tutuklandı. Mahkemeye çıkarılarak aleyhine 3 gün ek tutukluluk alındı

Didem MENTEŞ

Gönyeli’de bir markette kısa süre kasiyerlik yapan, isminin baş harfleri U.Ü. olan şahıs, muhtelif temizlik ürünlerinin kasaya okutmayarak, zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklandı. Zanlı U.Ü.’nün ne kadar miktarda ürünü sirkat ettiği polis tarafından henüz açıklanmazken, zanlı U.Ü dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılarak, aleyhine 3 gün ek tutukluluk alındı.

Polis: “Ürünleri kasaya okutmadı”

Yargıç Vedia Barkut Barkın’ın huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına Savcı Behrat Mavioğlu ve zanlı U.Ü. şahsen mahkemede hazır bulundu. Savcı Mavioğlu, meseleyle ilgili olarak polis memuru Hamza Tarman’ı mahkemeye tanık olarak dinletti. Tarman, mahkemede verdiği yeminli şahadetinde, zanlı U.Ü.’nün Kiler 3 isimli marketten, Ekim- Kasım ayları arasında muhtelif markalarda temizlik ürünlerinden belli başlı ürünlerini kasandan okutmayarak, müstahdem tarafından sirkat suçunu işlediğini açıkladı.

3 gün tutukluluk

Meseleyle ilgili soruşturmanın yeni başladığını, alınması gereken ifadeler ve bulunması gereken emareler olduğu gerekçesiyle zanlı U.Ü.’nün 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Barkın da huzurunda yapılan tüm beyanları değerlendirerek, tahkikatın salimen yürütülebilmesi gerekçesiyle zanlı U.Ü.’nün 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.