1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde maddi harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. İş ortamınızda daha mücadeleci olabilir, gün içerisinde yaşanacak olan tartışmalardan uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri sonlandırabilirsiniz. Başkalarından gelecek olan yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir ve bundan dolayı ilerleyen saatlerde işleriniz yavaşlayabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün mücadeleci bir yapıda olabilirsiniz. Kişisel konularınız daha çok ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konulara karşı daha savunmacı davranabilir, bedensel konularınız ise daha fazla gündemde olabilir. Bugünlerde beslenmenize daha çok dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Gün içerisinde ortaklaşa konularda beklentileriniz artabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilir, dikkatsizlikten dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilir, gün içerisinde olan tartışmalardan da uzak durmaya çalışmalısınız. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha çok durmanızda fayda var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Geleceğinizle ilgili planlarda değişiklikler yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamanız gerekebilir bu konuda mücadele verebilirsiniz. Bugün ikili ilişkilerinizde duygusal karmaşalar yaşayabilir, ani kararlar almaktan çekinmelisiniz. Bazı olayları değiştirmek durumunda kalabilir, akşam saatlerinde daha sakin koşullar içinde olmak isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün iş hayatınızda olan gelişmeler sizi daha fazla meşgul edebilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinden destek alıp, duygusal olarak yıpranacağınız olaylar olabilir. İkili ilişkilerinizdeki duygusal değişiklikler sizi ani kararlar almaya itebilir. Mücadele ettiğiniz konularda yorulabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz mümkün. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilir, ilgi alanlarınızı çeşitlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru işlerinizde yavaşlama olabilir. Olayları aşırı kontrol etmemeye bakmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha da gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmanızda yarar var. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilir, gün içerisinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Eşinizle ilgili olan konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal yönden sıkışmış hissedebilir, karşıdan gelecek olan tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor durumda bırakabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Gün içerisinde tartışmalar gündeme gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızda sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilir, sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı biraz zorlanabilirsiniz Üstlerinizden yardım almanız gerekebilir. Gün içinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilir, farkına vardığınızı düşündüğünüz konularda acele karar vermemelisiniz. Akşam saatlerinde programınızda aksamalar olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilir, yeteneklerinizi kullanacağınız konularda başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda tartışmalar olabilir, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ailevi ya da eve yönelik konularda değişiklikler olabilir, geçmişte kalan bazı konular tekrardan gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilir, tartıştığınız kişiler tarafından zorlanıyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde evde bitirmek istediğiniz işler için uygun zamanlar olabilir, sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün sosyal konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Zihinsel olarak yorulabilir, iletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylardan sizde etkilenebilirsiniz. Duygusal değişikliklerden dolayı ikili ilişkilerinizde yaşanan olaylara ani tepkiler verebilirsiniz. Ticari konularda daha mantıklı davranmaya özen göstermelisiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.