1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Öte yandan iş hayatınızda karşınıza çıkacak bir fırsat size farklı kapıları açabilir.

BOĞA: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi heyecanlandırabilir. Ancak duygularınızı belli etmemelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

İKİZLER: Hayal gücünüzün üst düzeyde olduğu bu dönemde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayrımanız gereken bir süreçtesiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Bugün, parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda beklediğiniz saygıyı göremediğinizi düşünebilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor, illa her şey istediğiniz gibi olmak durumunda değil.

ASLAN:   Bugün önceden yapmış olduğunuz bazı planlar üzerine çalışacaksınız. Değişen istekleriniz sizi hırslı bir tavır içerisine sokabilir. Gereksiz kuruntu yapmaktan vazgeçin. 
 
BAŞAK:  Bugün bazı huzursuz edici haberleri ard arda alabilirsiniz. Manevi açıdan bir boşluğa, karamsarlığa düşebilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

TERAZİ: Aşk hayatınızın olumlu şekilde hareketlendiği bir gün. Partnerinizle birlikte gelecek üzerine planlar yapıyorsunuz. Öte yandan gün içerisinde önemli bir toplantıya katılmanız gerekebilir. Sosyal alanda ise bazı etkinliklere katılabilirsiniz.

AKREP: Yoğun iş hayatınız ve işinizi önceliğiniz haline getirmeniz sevdiğinizle aranızı açabilir. Onun önem verdiği konulara siz de özen gösterirseniz hayal kırıklığı yaşamazsınız. 

YAY: Aşk hayatınızın hareketlendiği bu günde partnerinizde güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi rahatça ifade ediyorsunuz. Kariyerinizdeki olumlu ilerleyişiniz yöneticilerinizin gözünden kaçmıyor. Maddi hayatınızda ise abartılı harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK: Gün boyunca moralinizi yükselten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz. Eğlenmek, iyi vakit geçirmek enerjinizi arttıracak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. 

KOVA: Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Gün içerisinde sürpriz haber ve davetler alabilirsiniz. Dostlarınızla haberleşebilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. 

BALIK: Gün boyunca kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Öte yandan işinizle ilgili bir gerginlik ya da yanlış anlaşılma yaşayabilirsiniz. Bugünlerde partnerinizi ihmal etmemelisiniz. Ona değer vermediğinizi düşüp, kendi içine kapanabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.