1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Ay'ın bulunduğu konum, bazı iş sorunlarınızın yeniden kafanızı kurcalamanıza neden olacak. Duygularınızı, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İşlerinizin düzenli bir şekilde ilerlemesi sizin iç disiplininizin olumlu gelişmesinden ileri geliyor. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz. Başkalarının işinize karışmasından hoşlanmadığınız bir gün.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerleyen Ay, yaşamınızı daha da kurallı bir hale getiriyor. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin farklı yönleri ilginizi çekecek.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, kendinizle ilgili karamsarlık söz konusu oluyor. Fakat bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Duygusal konularda kendinizle ilgili aşamalar kaydetmek istiyorsanız, yakın çevrenizle işbirliği yapmak zorundasınız. Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Kardeşler arası iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bir gün. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşacak ve onlarla kısa vadeli planlar yapacaksınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Maddi konularınızın yeni bir boyut kazanmanın size kazandıracağı prestijleri inkar etmemelisiniz. Yapacağınız organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor.
Bugün, bazı konularda acele karar vermemelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaratıcılığınız konusunda engel tanımıyor ve kendinizi ifade edecek çalışmaları tercih ediyorsunuz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız.Boğa'daki Mars'tan olumlu destek alıyorsunuz. Enerjiniz yüksek seyrediyor.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün Ay bilinçaltınıza yoğunluk kazandırıyor. Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Arkadaş çevrelerinizde sabit bir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Ay, tepe evinizde ilerlerken hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olacağını gösteriyor. Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Özgürlüğünüzü destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Kafanızın içinde birçok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Bulunacağınız ortamlarda özel duygularınızı saklama gereği duyacaksınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Bugün mesleki anlamda size yarar sağlayacak birçok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Çevrenizle destekleyici çalışmalar içinde olmanız, bazı avantajları da önünüze serecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.