1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Duygularınızı açıkça belli ettiğiniz, etrafınızda gelişen olaylara karşı tepkinizi gösterdiğiniz bir gün olacak. Öte yandan beklemediğiniz bir konu hakkında kendinizi bir anda sahnede bulabilir ve hatta gelişen olay yüzünden çevrenizdeki tüm gözler sizin üzerinizde olabilir.

BOĞA: Bugün üzerinizde anlamsız bir telaş olabilir. Sakin olun. Duygusal anlamda ise çok sık karar değiştiriyorsunuz. Öte yandan aşk hayatınızda beklemediğiniz bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

İKİZLER: Sabırsız tutumunuzla tamamlamak üzere olduğunuz işleri zorlaştırabilirsiniz. Kendinize güveniniz fazla bu çevrenizin sizi kendinizi beğenmiş gibi algılamasına neden olabilir. Dışarıdan nasıl göründüğünüze dikkat edin.

YENGEÇ: Aşk hayatınızda doyum yaşayamadığınızı, partneriniz tarafından duygusal açıdan gereken ilgiyi görmediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak karşılıklı paylaşımlarda bulunmak size iyi gelebilir. 

ASLAN: Beklentilerinizin yüksek olduğu bir gün. İnsanlardan beklentileriniz çok yüksek. Mutlu olmak istiyorsanız olayları biraz akışına bırakmalısınız.

BAŞAK: Maddi anlamda kazandıklarınız sayesinde keyfiniz yerine gelecek. Yapacağınız işlerde kazançlı olan siz olabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün rutin işlerinizi büyük bir dikkatle halledeceksiniz. Kendinizi yormadan pek çok işin üstesinden geleceksiniz.

AKREP: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz.

YAY: Bugün ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar güne damgasını vurabilir. Öte yandan değiştirmek istediğiniz bazı konularda gerçekçi davranacaksınız.

OĞLAK: Duygularınız bugün oldukça karışık olabilir. Hayatınızdaki bazı şeyleri kontrol edemediğiniz hissine kapılabilirsiniz.

KOVA: Kovalar bugün objektif olmalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilere karşı olan ödüllendirici ve sıcak tutumunuz iş çevrenizde fazlasıyla dikkat çekiyor.

BALIK: Bugün, geçmişi düşünmek, hayatın anlamını keşfetmek için yalnızlığı seçmek gibi etkileriniz yüksek olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.