1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

Koç (21 Mart - 19 Nisan)  

İş ortamınızdaki artan işlerinizi toparlayabilir ve sizi yoran koşulları aşabilirsiniz. Günlük işlerinizde planlı olmanız sayesinde detaylı işlerin üstesinden gelmeniz kolaylaşıyor. İş ortamınızda sizinle birlikte çalışan kişilere desteğiniz öne çıkabilir. Sorunlarını çözmekte daha somut sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendi sağlığınızı da unutmamalısınız.  

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)  

Pek çok konuda destek görecek, keyifli fırsatlar elde edebilirsiniz. Yaratıcı konularda daha aktif davranabilirsiniz. Sanatsal konulara ağırlık verebilirsiniz. Hayatın güzel yönlerini daha fazla yaşamak isteyebilirsiniz. Ancak zevk için harcama yapmaktan sakınmalısınız. Lüks alışverişler yaparak risk almamalısınız.  

İkizler(21 Mayıs - 20 Haziran)

Gün içinde eve ait konulara yoğunlaşabilirsiniz. İşteki sorumluluklarınızı da ihmal etmeden, planlı olmaya çalışmalısınız. Yerleşime ait konular ve güvenlik meselesine önem vermeniz içinizi rahatlatabilir. Ebeveynlerinizle ilgilenmeniz, onunların hatırını sormak için biraz zaman ayırmanız iyi gelecek.  

Yengeç(21 Haziran - 22 Temmuz)  

Hareketli ve bolca iletişimin olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Eğitim konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Kardeş, komşu ya da yakınlarla olan ilişkilerinizde ılımlı hareket etmenin yararını görebilirsiniz. Yakın yerlere yapacağınız kısa yolculuklar, ziyaretler sayesinde ticari gücünüzü artırabilirsiniz.  

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)  

Maddi konulara önem vermeniz yararlı olur. Yeteneklerinizi daha karlı kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Kar edeceğiniz, para kazanacağınız konularla ilgilenmelisiniz. Gün içinde ortaya çıkan alışveriş fırsatlarını iyi değerlendirebilirsiniz. Harcama yapmaktan çok, gelirlerinizi artırmak için hareket etmelisiniz.  

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kendinizi göstermekten ve ön planda olmaktan keyif alabilirsiniz. Sizin için önem taşıyan kişisel konular gündeme gelecek. Kendinize zaman ayırabilirisiniz. Kılık, kıyafetten, görünümünüze kadar pek çok konuyla ilgilenebilirsiniz. Yenilenmek için bugünü kullanmanız yararlı olacak. Sağlığınıza da yatırım yapabilirsiniz.  

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)  

Bugün duygusal alanda yaşadığınız kararsızlıklar sizi biraz üzebilir. Geçmişle ilgili konular öne çıkıp rahatsız edebilir. Oysa içe dönerek enerjinizi değiştirebilirsiniz. Dua, meditasyon, ibadet gibi konulara ağırlık vermeniz gücünüzü artıracak. Korkuların üstesinden gelmenize yarayacak. Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için üzülmemelisiniz. Kısa zamanda rahatlayabilirsiniz.  

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Gün içinde ileriye dönük planlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu sayede pozitif kararlar almanız ve umutlarınızı tazelemeniz, yeni hedefler belirlemeniz kolaylaşabilir. Başkalarının düşüncelerinden yararlanmanız yerinde olur. Dostluklarınızı güçlendirmelisiniz. Grup çalışması yapıyorsanız yenilikler denemek sizin yararınızadır.

 Yay (22 Kasım - 20 Aralık)  

İş hayatınızda ön planda olmaya devam edebilirsiniz. Konsantre olmanız, zorlu işleri aşmanıza yardımcı olacak. Yeni görevler ve sorumluluklar alabilirsiniz. Kariyerde beklentileriniz artarken, doğal olarak daha fazla çaba göstermek durumunda kalabilirsiniz. Bu sayede üstlerinizin desteğini alacağınız fırsatlar ele edebilirsiniz.  

Oğlak (21 Aralık - 19 Ocak)

Gün boyu pozitif enerjileriniz öne çıkacak. Pek çok konuda hevesli ve girişimci yanlarınızla başarılı olabilirsiniz. Özellikle eğitim konularında daha geniş düşünmenizi sağlayacak gelişmelere yakın olabilirsiniz. Hayattan keyif almak kolaylaşırken, tanışacağınız yeni kişilerle olumlu bağlantılarınız öne çıkacak. Sıklaşan uzun yolculuklarınız göze çarpabilir.  

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Ortaklıkla ilgili maddi konular gündeminizi oluşturabilir. Eşinizin kazanç durumuna da dikkat etmeli ve artan giderlerinizi birlikte kontrol altına almalısınız. Taşıdığınız endişeleri bir kenara bırakmalı ve kaynaklarınızı korumaya özen göstermelisiniz. Ayrıca partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına her zamankinden daha çok özen gerektirebilir.  

Balık (19 Şubat - 20 Mart)  

İkili ilişkilerde sizi meşgul eden gelişmeler olabilir. Daha bilinçli hareket etmeli ve karşınızdakine duygusal tepkilerden kaçınmalısınız. Sorunların çözümüne odaklanmalısınız. Birlikteliğinizi güçlendirmek için empati yeteneğinizi kullanmanın yararını görebilirsiniz. Partnerinize verdiğiniz destek, hızla size geri yansıyacak, öne çıkabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.