1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için kendinizi ön plana çıkaracağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ile ilişkileriniz önem kazanacak. Sorumluklarınız artabilir. Sert ifadelerden kaçınmakta yarar var. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde esnek olmanız faydalı olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz anlar var. Bu konuda kendinizi ifade etmek için sanatsal yanınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizde daha eğlenceli olabilirsiniz. Yakın çevrenizle düşüncelerinizi paylaşırken daha esnek olmanız gerginlikleri önleyecek. İkili ilişkiler daha akıcı ve keyiflisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş ortamındaki memnuniyetiniz oranında işlerinize adapte olabiliyorsunuz. Zihinsel çalışmalarınızda daha keyifli ve verimli çalışmalara imza atabilirsiniz. İletişiminizin güçlü ve kuvvetli oluşu size artı bir değer katacak. Kariyerinizde bu özelliğinizle bir üst seviyeye çıkabilirsiniz. Finansal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Takip ettiğiniz işleri sıraya koyarak yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni gelecek olan işler için alan açmanızda yarar vardır. Kariyeriniz ile ilgili yeni oluşumlar içine girmek isteyebilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapabilir, çeşitli kaynaklara başvurabilirsiniz. Bu konuda hisleriniz ve yetenekleriniz sizi doğru olana yönlendirecek.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Finansal konularınızda sıkışıklık olabilir. Alternatif yollar ve çözümler aramanız olası. Maddi konularınızda alacak, verecek davalarını gurur meselesi haline getirmeniz yararınıza olmayacaktır. Bu konuda daha esnek olmakta fayda vardır. Ailenizden destek alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha net ifade etmek istemeniz mümkün. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Davet alacağınız organizasyonlar da olabilir. Bu davete yabancı kişiler de katılabilir. Şans kapınızı çalıyor, algılarınızın açık olmasında yarar vardır. Yaptığınız işleri anlatabilir, iş bağlantıları kurabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalıştığınız ortamda kariyerinizi sorgulayabilirsiniz. Yükselmek için neler yapabileceğinizi, nelerden vazgeçeceğinize odaklanabilir, planlar yapabilirsiniz. İş konusu ile ilgili sosyal statünüzü kullanmaktan çekinmeyeceksiniz. Ortak iş kurma fikri size sıcak gelebilir. Karar vermeden önce detaylı araştırma yapmak faydalı olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yaptığınız işlerinize odaklanacağınız bir gün. İş geliştirme konusunda neler yapabileceğinizi araştırabilir, planlamalar yapabilirsiniz. Konu ile ilgili işin ustalarına danışabilir, fikir alabilirsiniz. Tasarımını yaptığınız işi yakın çevrenize anlatabilirsiniz. Reklam yapmak için organizasyonlar düzenlemeniz mümkün. Maddi kazancınız artabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma ortamınızda netleşmemiş işler sizi rahatsız edebilir. Konu ile ilgili toplantı talep etmeniz olasıdır. Plansız ve düzensiz yapılan işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Pratik organizasyon yeteneğinizle bu konun üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Fazla baskı sizi bunaltabilir. Arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirmek için toplanabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gelecek ile ilgili planlarınız arasında sosyal statünüz yer almaktadır. İşinizde göstermiş olduğunuz disiplini sosyal çevrenizde de gösteriyorsunuz. Bu çaba ve özveriniz takdir görebillir. Çocuklarınız ile ilgili konularda, özellikle eğitim hayatları hakkında detaylı incelemeler yapıyor olabilirsiniz. Mükemmellik beklentiniz hayal kırıklığına sebep olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Maddi konularda gelirinizi arttırmak için planlamalar yapabilirsiniz. Mevcut yeteneklerinizi kullanmanız sizi zorlamayacaktır. Nereden başlayacağınıza karar verdiğinizde olaylar sizin istediğiniz yönde gelişebilir. Ortaklık konularında sosyal statünüzün önem kazanması olasıdır. Kendinizi ve bütçenizi geliştirmek adına sorumluluk alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün sosyal gruplar içinde olabilirsiniz. Planlarınızı hayata geçirmek için uygun bir gündür. İlgilendiğiniz işlerle ilgili risk almamakta fayda vardır. Kardeşleriniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kaynaklarınızı kardeşleriniz için kullanmanız olası. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.