1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bedeninizi çok yormuş durumdasınız biraz dinlenmeli ve kendinizi toparlamalısınız. Dikkat etmezseniz daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

BOĞA: Sezgilerinize oldukça güveniyorsunuz ve ona göre hareket ediyorsunuz. Biraz daha düşünüp öyle karar vermelisiniz. Nedenler ve niçinler sizin için çok önemli. Kafanız biraz karışmış.

İKİZLER: Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

YENGEÇ: Bugün oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kafanızı karıştırabilecek bazı olaylar yaşayabilir, karar vermekte zorlanabilir. Aşk hayatınızda yaşadığını gerginlikler son buluyor.

ASLAN: Bugün aşk konusunda beklemediğiniz tarzda bazı olumlu gelişmeler olabilir. Ailenizde sizinle ilgili konuların çok sık konuşulmasından rahatsız olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla akşamüstü buluşabilir, stres atabilirsiniz.

BAŞAK: İdealler, yeni ve orijinal fikirler, yeni öğretiler konusunda hem heyecanlı hem de başkaldıran bir tutum sergileyebilir, kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İletişim konusunda hareketli denebilecek bir gündesiniz.

TERAZİ: Sizi doğrudan ilgilendiren kişisel konular ve bu konulardaki kararlarınız ile yakın çevreniz ve ikili ilişkileriniz konusunda ciddi kararlar verebilir, hemen bunları uygulamaya koyabilirsiniz.

AKREP: Zaman her şeyin ilacıdır biraz sabredersiniz hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

YAY: Aşk hayatınızı karmaşık günler bekliyor. Alacağınız kararlar sizi zor durumlara sokabilir. İş yaşamınızda ise her şey istediğiniz gibi ilerliyor.

OĞLAK: Kararsızlığınız yüzünden zor günler geçirebilirsiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz fakat adıma atmaya korkuyorsunuz. Biraz daha cesur olmalısınız.

KOVA: Bugünü kendinize ayırarak geçireceksiniz. Kişisel gelişiminiz için yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda yeni arkadaşlar kazanabilirsiniz.

BALIK: Hafta sonunun da gelmesiyle beraber farklı aktiviteler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşup kafanızı dağıtacaksınız. Aşkınız bu aralar yükselmiş durumda.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.