1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Ruhunuzu dinlendirme ihtiyacınız var. Biraz uzaklaşmak size iyi gelecek. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunlar biraz daha büyüyebilir.

BOĞA: Yapacağınız anlaşmalar sonucu uzun süreli seyahatlere çıkabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız sizin için endişelenebilir. Onlara karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.

İKİZLER: Kurduğunuz iş ilişkileri sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirirseniz kazançlı çıkan siz olacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: Alacağınız bazı kararlar tepkilere yol açabilir. İnsanlara ne istediğinizi düzgünce anlatmalısınız. Sıkıntılı zamanlardan sonra güzel bir gün geçireceksiniz.

ASLAN: Sevgilinizle aranıza üçüncü şahısların girmesine izin vermemelisiniz. Eğer güvenirseniz bugünleri kolaylıkla atlatabilirsiniz. Her şey zamanla yoluna girecek.

BAŞAK: Uzun süredir beklediğiniz fırsat her an gerçekleşebilir. Şanslı bir gün sizi bekliyor. Sadece biraz daha sakin ve tedbirli olmanız gerekiyor.

TERAZİ: Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak.

AKREP: Stresli bir gün geçirebilirsiniz. İş karışıklığı yüzünden bazı problem çıkabilir. Çözüm bulmanız ve sorunları halletmeniz an meselesi.

YAY: Sistemli ve düzenli bir biçimde işlerinizi bu hafta idare edebilirsiniz. Çok özel bir şans yakalayabilirsiniz. Geçmişle yüzleşmek durumunda kalabileceğiniz etkiler söz konusu.

OĞLAK: İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz.

KOVA: Olaylara bakış açınız değişebilir. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsunuz. Duygusal ve karamsar Aslanlar bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

BALIK: Size kazanç getirecek güzel bir işe imza atabilirsiniz. Geleceğinize yönelik girişimlerinizde şans sizden yana. Yaşadığınız bazı sorunları çözmek için evren size fırsatlar sunacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.