1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Bugün yeni bir şey satın almaktan kaçınmalısınız. Alışverişte şanssız olduğunuz bir gündesiniz. Bir yanlış anlaşılma yüzünden duygusal ilişkileriniz fırtınalı bir döneme girebilir. 

BOĞA: Bugün çok güzel bir haber alabilirsiniz. Alacağınız bu haberle heyecanlanacaksınız. Beklediğiniz olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecektir.

iKiZLER: Sürpriz bir aşka başlayabilir, çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz. Sizin için alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zor olsa da değişim, yenilik isteğiniz önlenemeyecek kadar fazla/

YENGEÇ: Sıkıştığınız şeylerde bir kadından yardım istemeniz olasıdır. Çevrenizdeki bir kadın bazı konuları bilmekte ve uygun şekilde yaklaşırsanız bilgi verecektir.

ASLAN: Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir. Aşırı karamsar bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi maddi sıkıntıya sokacak şeylere teşebbüs etmeniz mümkündür. 

BAŞAK: Fazla kazançlı gibi görünen durumlar veya aşırı ucuz gibi gelen mallar konusunda iyi düşünmelisiniz. Bir türlü harekete geçememek ve her şeyi sadece planlamak gibi bir yapıdasınız. 

TERAZİ: Hassas olacağınız bir gün sizi bekliyor. Bugün yardımsever ve merhametlisiniz. İnsanların takdirini topluyorsunuz. Ancak suistimal edilmemeye dikkat edin! Alacağınız bir haber moralinizi bozabilir. 

AKREP: Bugün oldukça neşeli ve aktifsiniz. Yeni arkadaş gruplarına katılabilir, onlarla birlikte yeni ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu gireceğiniz ortamda hoşlanacağınız kişilerle tanışabilirsiniz. 

YAY: Biraz daha bilgi toplamaya çalışırsanız olayların başka cepheleri olduğunu da görebilirsiniz. Elde ettiğiniz şeylere fazla güvenmemeniz gerekiyor. Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir. 

OĞLAK: Kararsız kalacağınız ve ne yapacağınızı bilemeyeceğiniz bir konuyla karşılaşmanız olasıdır. Bazı sinir bozucu olaylar veya tartışmalar olabilir. 

KOVA: Uzun süredir planladığınız seyahat, tatil konuları gerçekleşmeyebilir. Hedeflediğiniz şeylerin gerçekleşmesi için önünüze bazı fırsatlar çıkacak, iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. 

BALIK: Sıkıntılı başlayan fakat güzel bitecek olan bir gündesiniz. Her fikriniz, isteğiniz veya teşebbüsünüz karşınızdaki kimseler tarafından olumsuz karşılanabilir. Günün sonunda sizin için ancak hayal seviyesinde kalan bazı gelişmeler olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.