1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Öğleden sonra saatlerine kadar elinizdeki taşıma, sözleşme ve iletişim ile ilgili yapılması gereken işleri temizleyerek geçirebilirsiniz. 

BOĞA

Finansal kontrolleri, yazışmaları, toplantıları tamamlamak için güzel bir gün olacak. Kardeşlerle fedakârlık konusunda gerginlik  yaşanabilir. 

İKİZLER

Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz işleri toparlamak için iyi bir gün. Arkadaşlarınızla maddi konularda gerginlikler yaşanabilir. 

YENGEÇ

Rüyalarınız, zihninizde kurduğunuz planları hayata geçirmek için planlama yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bir bağlantı mutluluk getirecek.

ASLAN

Arkadaşlarınızla konuşmak istediğiniz konuları ele alabileceğiniz bir sabah olacak. Bugün seyahatler ile ilgili gerginlikler ortaya çıkabilir. 

BAŞAK

Kariyerinizde yapmayı arzu ettiğiniz sunumlar ve yazışmalar için planlama yapabilirsiniz. Duygusal davranabileceğiniz bir akşam. 

TERAZİ

Yabancı kültürleri araştırmak ya da hukuki konularda yazışmaları günün ilk yarısında tamamlayabilirsiniz. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. 

AKREP

Gelir dışı kaynaklarla ilgili yapılması gereken işleri tamamlamak için çalışabilirsiniz. İşiniz ile ilgili koşturmalar duygusal gerginlik yaratabilir. 

YAY

Ortağınızla konuşmak istediğiniz konuları dile getirmek için bir araya gelebilirsiniz. Çocuklarla ilgili finansal konularda çelişebilirsiniz. 

OĞLAK

İşyerinizde yazışma ve görüşmelerinizi ele almak için günün ilk yarısından faydalanabilirsiniz. Öğlen ikili ilişkiler ön planda olacak. 

KOVA

Yaratıcılığınızın yüksek olacağı çocuklarınızla birlikte; entelektüel paylaşımlarda bulunarak geçebilirsiniz. İşinizde iletişimde çatışmalar olabilir. 

BALIK

Aile içi iletişimin yoğun olacağı keyifli ve enerjik bir gün sizi bekliyor.Finansal konularda tartışmalara karşı hassasiyet göstermelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.