1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI TÜM İŞCİLER TARAFINDAN KUTLANMALIDIR”
“1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI TÜM İŞCİLER TARAFINDAN KUTLANMALIDIR”

“1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI TÜM İŞCİLER TARAFINDAN KUTLANMALIDIR”

Rauf R. Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Başkanı Latif Akça, 1 Mayıs’ın, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin, demokrasinin ve baharın günü olması gere

A+A-

“1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI TÜM İŞCİLER TARAFINDAN KUTLANMALIDIR”

Rauf R. Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Başkanı Latif Akça, 1 Mayıs’ın, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin, demokrasinin ve baharın günü olması gerektiğini belirtti.

Akça, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, İşçi Bayramı’nda bu günün esas sahiplerinin çoğunun, resmi tatil olan bu günde yine çalıştırılacağını kaydederek, gerekli düzenlemelerin yapılarak işçilerin bu bayramı birlikte kutlamasına olanak sağlanmasını istedi.

1 Mayıslarda geçmişte yaşanan üzücü şiddet olaylarına son verilmesi gerektiğini belirten Rauf R. Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Başkanı Latif Akça, “1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü, insanlarımızı tedirgin eden anlayıştan uzak, bahara girerken tüm insanların ailesiyle, arkadaşlarıyla hep birlikte bayram havasında kutlayacağı bir gün olarak anılmalıdır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.