1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 1 milyonluk reklam teklifini kabul etmedi
1 milyonluk reklam teklifini kabul etmedi

1 milyonluk reklam teklifini kabul etmedi

1 milyonluk reklam teklifini kabul etmedi

A+A-

2 yıl önce evlenen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, kendilerine gelen 1 milyon TL'lik reklam teklifini reddettiler. Ünlü çiftin şimdiye kadar birlikte hiç kamera karşısına geçmemeleri ise gözlerden kaçmadı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti kendilerine gelen reklam teklifini geri çevirdiler. Çift projeyi kabul etseydi 1 milyon TL kazanacaktı. Projenin konseptini beğenmedikleri iddia edilen çiftin, hiç bir projede birlikte kamera karşısına geçmemesi de dikkat çekti.

1 MİLYON TL KAZANACAKLARDI
 
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kendilerine gelen reklam tekliflerini geri çevirdikleri iddia edildi. Son olarak bir ev eşyası firmasından gelen teklifi değerlendiren çiftin, konsepti beğenmedikleri için "hayır" cevabı verdikleri ileri sürüldü. İddiaya göre çift projeyi kabul etseydi 1 milyon TL kazanacaktı.
 
BİRLİKTE HİÇ KAMERA KARŞISINA GEÇMEDİLER
 
2 yıl önce dünya evine giren İmirzalıoğlu ve Kobal'a evlendikleri günden beri 10'a yakın reklam teklifi geldiği de söylentiler arasında. Çift ayrı ayrı reklam filmlerinde kamera karşısına geçse de birlikte hiç bir projede rol almadı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.