1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ

Bugün son derece gergin hissedebilirsiniz kendinizi, işinizle ilgili istemediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. Finansal konularda gerginlikler yaşamamak için hayır demeyi bilmelisiniz. Gizli oyunlar, yanılacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle rekabete girmemeli ve sakin davranmalısınız.

BOĞA 

Bugün endişelerinizi kontrol altına almalı, karar ve davranışlarınızı sağduyu ile gerçekleştirmelisiniz. İşiniz ile ilgili şanslı etkiler, yatırım fırsatları günün getirileri arasında. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgili ile ortaklaşa kararlar sizleri mutlu edecektir.

İKİZLER 

Bugün yeni gelir kaynakları, aile büyükleri ve dostlarınız aracılığı ile karşınıza çıkabilir. İşinizle ilgili fırsatlar ve olumlu etkilerle dolu şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise aşk, öfkenizi dindirecek ve ilişkinizi iyileştirecek.

YENGEÇ 

Bugün sağduyulu davranmalı ve işinizle ilgili konularda fevri çıkışlar içinde olmamalısınız. Ortaklıkları olan Yengeç’ler bugün finansal konularda aldatılabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tek taraflı bir duygu yaşıyorsanız zaman kaybetmeyin ve bu duruma bir son verin. Üzülmeye ve yaşamın güzelliklerini fark etmemeye niyetiniz yoksa şayet.

ASLAN 

Bugün yakın çevre ve ailenizde gerginlikler yaşayabilir, kendinizi hiç de hoş olmayan sözlerle ön plana çıkarmaya çalışabilirsiniz. Bir anlık zafer, ömür boyu vicdan azabına dönüşsün istemiyorsanız sakinliğinizi muhafaza edin. Özel yaşamınızda da eşinizin vergi, sigorta gibi konularda yaşayacağı problemler söz konusu olabilir.

BAŞAK 

Bugün ortak girişimler ve emin olmadığınız mali yatırım yapmayın. Önemli toplantılarınız son dakika iptal olabilir, dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise aşk tüm ihtişamı ile sizleri aydınlatacak.

TERAZİ 

Bugün özel yaşamınızda sevgilinizin her dediğinize muhalefet etmesine tahammül göstermekte zorlanabilir ve ilişkinizle ilgili umutsuzluğa kapılabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün para alışverişlerinde, yapabileceğinizden fazla yükün altına girmemeli ve söz vermemelisiniz.

AKREP 

Bugün finansal kazanç getirecek parlak, yeni fikirler iş hayatınızda başarıyı yakalamanızı sağlayacak. İş değişikliği, yeni bir ortaklık teklifi ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşk duygu ve romantizm dolu bir gündesiniz.

YAY 

Bugün iş hayatınızda güven ve olumlu gelişmeler yaşanacak. Özveri ve sıkı çalışmanız yetkililer tarafından fark edilecek ve mali ödülleri getirecek sizlere. Özel yaşamınızda ise eşinizle ilişkinizi iyileştirecek ve unuttuğunuz heyecanları yeniden yaşamaya başlayacaksınız.

OĞLAK

Bugün sabah saatlerinde kendinizle yapacağınız adil bir yüzleşme, iç huzursuzluklarınızı çözüme kavuşturacağınız çözümleri de bulmanızı sağlayacak. Yükselen enerjiniz iş hayatınıza da olumlu olarak etki edecek. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle gururlanacaksınız.

KOVA 

Romantizmin hakim olduğu bir gündesiniz. İyi niyetiniz ve olumlu yaklaşımlarınızın karşılığını alacak, takdir edilip mükafatınızı sevgi ile alacaksınız. İş hayatınızda da yavaş ama kalıcı iyileşmeler söz konusu.

BALIK 

Bugün yetenekleriniz finansal kazanç getirecek sizlere. Ayrıca arkadaşlarınız aracılığıyla önemli kişileri tanıyabilir, güçlü iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantik bir gündesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.