1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu sabah ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizin ailesini ziyaret etmeniz gerekebilir. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi rahatlatacak. Gelecek yönündeki beklentileriniz için yeni hedefler koyabilirsiniz. Bunları çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklar zihninize takılabilir. Sorumlu olduğunuz konuları en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sizi yoran konular gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konularda daha dikkatli davranmanızda fayda var. Sevdikleriniz için güzel sofralar hazırlayabilirsiniz. Çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız hobilerinize zaman ayırabilir, sanatsal uğraşlarda bulunabilirsiniz. Çocuklarınız ve ailenizle zaman geçirmek size iyi gelecek. Bugün sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ev hayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle birlikte zaman geçirebilir, birlikte aktiviteler yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Gün içinde toprağa ait konular gündeme gelebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kendinizle ilgileneceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Gün içinde yakın çevrenizdeki insanlar sizi ziyarete gelebilir. Uzun zamandır görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yeni dedikodular öğrenebilirsiniz. Gün içinde ailenizle birlikte sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ticari konular ilginizi çekebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Parasal konular gündeminize gelebilir. Kaynaklarınızı arttırmak için yeni oluşumlar içinde olmayı düşünebilirsiniz. Bu konularda başlarının fikirlerini alabilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlarla ilgilenmek iyi gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetleriniz olan konular gündeme gelebilir. Yeni niyetler ortaya koyabilirsiniz. Gün içinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Kendinizi kişisel bakıma alabilirsiniz. İlişkiler ön plana çıkabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün keyfinizi kaçıran olaylar yaşayabilirsiniz. İhmalkarlıktan dolayı sıkıntılar olabilir. Bu durum karşısında kabullenmek işleri kolaylaştıracaktır. Çevrenizdeki insanlara karşı daha hoşgörülü davranmalısınız. Gün içinde abartılı harcamalara karşı uyanık olun. Sabrettiğiniz konular daha sonra rahatladığınızı göreceksiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha mücadeleci tutum sergileyebilirsiniz. Birlikte zaman geçirdiğiniz kişilerle uyumunuzun önemli olduğu bir gündesiniz. Keyifli programlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek alabileceğiniz işlere kalkışabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün ailenizle birlikte sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz. Evle ilgili işlerinizi tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili olaylar sizi fazlasıyla oyalayabilir. Sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olayları daha kolay anlamlandıracağınız bir gündesiniz. Geleceğiniz yönünde yeni beklentiler ve hedefler koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından yardım almak sizi rahatlatacak. İşlerinizi tamamlamak için alternatif planlar yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün endişe hissettiğiniz konular sizi daha fazla bağlayabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Size stres yaratan konular nedeniyle keyfiniz kaçabilir. Finansal konularda yardım alabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Bazı konuları fazla hırs yapmanız sağlığınıza zarar verebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.