1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Dünden kalan enerjik ve neşeli ruh haliniz bugün de devam ediyor. Bu pozitif halinizle çevrenizdeki insanları da olumlu etkiliyorsunuz. 

BOĞA: Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi oturtmanız gerekecek. Bu alanlarda hemen tepki vermeye ve sinirli olmaya müsait olabilirsiniz. 

iKiZLER: İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular söz konusu olabilir. Kazançlı taraf siz olucaksınız. Sadece biraz daha çalışmanız gerekecek.

YENGEÇ: Bugün titiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Gün boyunca uyum, denge önem kazanacak ilişkilerinizde. Karşınızdaki kişiyle olan diyaloglarınızda hoşgörülü olmaktan vazgeçmeyin.

ASLAN: Bugün, maddi konularda çabuk tepki vermeye ve sinirli davranmaya müsait olabilirsiniz. Para alışverişlerinize çok dikkat edin, alacak-verecek dengesini iyi kurmaya çalışın. 

BAŞAK: Bugünlerde geleceğinize yönelik adım atmak istediğiniz konularda hızlı ve etkili kararlar verebilir ve bu kararları rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızda oldukça yoğun bir tempoyla çalışabilirsiniz. Ancak enerjik ve istekli ruh halinizle üstesinden geleceksiniz. İlişkinizde yaşadığınız sorunlarda zamanla çözülüyor.

AKREP: Bugün özgür olmak ve kafanıza estiği gibi yaşamak isteyebilirsiniz. Sevgilinizden gelecek güzel bir söz ya da haber güne mutlu başlamanızı sağlayacak. 

YAY: Bugün, iş hayatınızdaki oluşumlar yüzünden ailenize ve sizi sevenlere karşı sabırsız, anlayışsız ve sinirli davranabilirsiniz. İki taraf arasındaki dengeyi sağlamak sizin elinizde! Acele etmemeye ve gereksiz fedakârlıklar üstlenmemeye özen göstermelisiniz.

OĞLAK: Bugün itibariyle birkaç gündür üzerinizden taşıdığınız baskı ve gerilimi atıyorsunuz. Aklınıza gelen yeni ve yaratıcı projelerinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

KOVA: Bugün güzel haberler alabilirsiniz. Alacağınız bu haberlerin vereceği olumlu etkiyle gün boyu neşeli olacaksınız. Aşk hayatınız gün içinde sizi mutlu edebilir.

BALIK: Alacağınız bazı kişisel kararlar, özel yaşantınızı ve ilişkilerinizi etkileyebilir. Sevdiğiniz insana karşı sabırsız veya anlayışsız olmamaya özen göstermelisiniz. 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.