1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün iletişimde olduğunuz kişiler sizi sıkıntıya sokabilirler. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yüksek konsantrasyon içine girebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız. Yapılandırmaya çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız yorgunluklara neden olabilir. Bazı konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Olayları olduğundan fazla içine girmeyin. Bugün mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gelecekleri yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerini sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ailenizle ilgili konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Düşünsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitsel konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Eşinizle ilgili konularda daha mücadeleci olacağınız bir gündesiniz. Sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda daha fazla savaş verebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinizde yüksek konsantrasyon içinde olacaksınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Eğitim için uygun bir gün değil. Dikkatsizliklere karşı önlem almalısınız. Kendi içinize kapanacağınız bir gün olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün karşılaşacağınız aksilikler nedeniyle sizden daha büyük birilerinden yardım alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Sabırlı olmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir. Değişiklikler yaşanabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yeni başlayacağınız işlerinizde mücadele içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında ani değişiklikler olabilir. Bazı konuları öngörmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Düşüncelerinizi ifade ederken tepkisel davranmamaya çalışın. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.