1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1 TAŞLA 3 KUŞ!
1 TAŞLA 3 KUŞ!

1 TAŞLA 3 KUŞ!

Abdulhamit konuştu, narkotik eliyle koymuş gibi buldu!

A+A-

Evinde Hintkeneviri bulunan Abdulhamit konuştu, narkotik aynı suçtan iki kişiyi daha eliyle koymuş gibi buldu.

Hüseyin Çiçek

Narkotik ekipleri önceki aldıkları ihbar üzerine Abdulhamit Lokogoma  Abdul isimli zanlının Gazimağusa’daki ikametgahına operasyon düzenledi.

Konu ikametgaha giden polis, yaptığı aramada tasarrufunda uyuşturucu bulduğu Abdulhamit Logogoma’yı gözaltına aldı. 

Zanlının, konu uyuşturucu maddeyi Kanu Odee Djony isimli şahıstan aldığını itiraf etmesi üzerine, Djony’nin ikametgahına giden polis evde yaptı. Aramada 3 gram “hinkeneviri” bularak, önce ikametgahta bulunan Faisal İsmail Aminu’yu, ardından ise ikametgaha arama esnasında gelen Kanu Odee Djony’i gözaltına aldı. Polis her 3 zanlıyı da dün tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkardı.

İhbarla harekete geçtiler

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 1 Kasım 2017 tarihinde, zanlı 1 Abdulhamit Lokogamy Abdul’un ikametgahında uyuşturucu madde olduğuna dair ihbar aldıklarını söyledi.

Özdesoy, konu ikametgaha gittiklerini, zanlının huzurunda yapılan aramada içilmeye hazır halde uyuşturucu içeren, sarılmış bir adet sigara ele geçirdiklerini belirtti.

Özdesoy, zanlının, gönüllü ifadesinde, konu uyuşturucu maddeyi zanlı 2 Kanu Odee Djony’den aldığını itiraf etmesi üzerine, Djony’nin ikametgahına gittiklerini ve ikametgah içerisinde zanlı 3 Faisal İsmail Aminu’yu tespit ettiklerini söyledi.

Ortak kullanım alanlarında uyuşturucu madde bulundu

Zanlı 2 Djony ile zanlı 3 Aminu’nun ortak kullanım alanı olan yatak odasındaki elbise dolabında 3 gram ağırlığında uyuşturucu madde bulduklarını belirten Özdesoy, zanlı 3 ve arama esnasında ikametgaha gelen zanlı 2 nin gözaltına alındığını söyledi.

“Süreye ihtiyacımız var”

Soruşturmanın henüz yeni başladığını ve uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin analize gönderileceğini aktaran Özdesoy, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.     

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, birer gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.