1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
1 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

1 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok yerinde taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor. Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız, ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. 

BOĞA: Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyen iş arkadaşlarınızın desteğini kabul edebilirsiniz. Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız.

İKİZLER: Bir ortaklık meselesinde bazı karışık durumlar yaşanabilir. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak çevrenizden bir çağrı alabilirsiniz. Çok ilgilisiniz. Duygularınızı sık sık açığa vurmanız, ilişkinizi yeniliyor.

YENGEÇ: Geleceğinizle ilgili aklınızda bazı planlar var, bireysel hareket etmek istemediğiniz için yakınlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Son günlerde yalnız kalmak istemediğiniz görülebilir. 

ASLAN: Doğru zamanda doğru hamleler yapmanız sizi kazançlı çıkardı bu zamana kadar hiç yara almadınız mı deseler? Tabii ki tökezlediğiniz, zorlandığınız süreçler oldu. Ama kendinize olan inancınız öyle yüksek ki bir zor durumda olsanız bile bir şekilde kendinizi feraha çıkarmak için çaba gösteriyorsunuz. 

BAŞAK: Duygusal yönünüz mecazi anlamda pahalıya patlamış olabilir. Dışardan bakıldığını insanlara yaklaşırken, mesafeli duruyor gibi görünseniz de bazı kişilerin etkisinde çabuk kalabiliyorsunuz.  
 
TERAZİ:  Kendinizi dışarıya kapatıp, iç dünyanıza çekilmek yerine sosyalleşmeyi, arkadaşlarınızın davetlerini kabul etmeyi düşünebilirsiniz.

AKREP: Aldığınız kararlardan memnun değilseniz, bir yerlerde yanlış yaptığınızın bilincinde olmalısınız. Her zaman farklı bir yol vardır. Asıl istediğinize yönelmek için kararlı olmanız yeterli olacaktır.

YAY: Bu dönemde bazı emeklerin karşılıklarını almaya başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerin sizin söylemiş olduklarınıza gelmesi haklı bir zafer kazanmış gibi içten içe sevinmenize yarayabilir. Her detayı kafaya takarak kendinize gereksiz stres yaratmamaya dikkat!

OĞLAK: Bir an evvel elinizdeki işlerinizi bitirmek için hızlı hareket etmek isterken, küçük hatalar yapabilirsiniz. Sıkıştığınız nokta da ekip arkadaşlarınızın yardımına başvurabilirsiniz.

KOVA: Üstünüzde hakimiyet kurmanın ve sizi yönetmeye çalışmanın sanıldığı gibi kolay olmadığını gösterebilirsiniz. Birçok şeyi tecrübe ettiniz. Kimse için kendinizden taviz vermeye yanaşmıyorsunuz.

BALIK: Samimi olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Yeni ortamlardan ziyade kendinizi rahat hissettiğiniz yerler tercihiniz olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.