1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
1 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

1 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün yapacağınız bazı ortaklaşa işlerde paylaşım ve yardımlaşma duygularınız üst düzeyde olacak. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artıyor. Bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizle ilgili gereksiz kuruntu ve endişe içerisine girerek partnerinizi rahatsız edebilirsiniz.

BOĞA: Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkinin sizi zorladığını ve sizin üzerinizde baskı oluşturduğunu düşünebilirsiniz. Sert ve anlayışsız bir tavır içine girmekten vazgeçmeli ve olayları büyütmemelisiniz. Kariyerinizde ise hedeflediğiniz noktaya ulaşmak için kararlı ve dikkatli olmalısınız. Dikkatinizi işinize vermelisiniz.

İKİZLER: Bugün meydana gelecek olan bazı olaylar canınızı sıkabilir. Alacağınız bazı haberlere karşı daha sakin bir tavır takınmanız gerekiyor. Akıllıca davranmalı ve duygularınızla hareket etmemelisiniz. Yaşadığınız sorunları dostlarınızla paylaşabilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Öte yandan bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Heyecanlı ve duygusal olabileceğiniz bir gün. Anlayışlı ve olumlu davranabileceğiniz için duygularınızı kontrol altına alıyorsunuz. Yaşadığınız sorunların çözümlenmesini sabırla bekliyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin ilgi ve desteği size moral verecek.

ASLAN: Gün boyunca işinizle ilgili bazı konularda kendinizi zorlayacak ve yapacağınız çalışmalarda sorumluluklar alacaksınız. Büyük beklentiler içerisine girebilirsiniz ancak fazla hayal kurmayın. Ailevi bazı konularda kararsız olabilir, yeniden düşünmek isteyebilirsiniz.

BAŞAK: Bugün enerjik ve keyiflisiniz. Alacağınız bazı haberler sizi etkileyecek ve duygularınızı harekete geçirecek. Birlikte olduğunuz kişiyle ilginç yerlere gidebilir, hoş vakit geçirebilirsiniz. Gideceğiniz ortamda yeni çevreler edinebilirsiniz. Enerjinizi iş hayatınızda olumlu şekilde kullandığınız bir dönem…

TERAZİ: Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Sevdiğinizle birlikte güzel bir gün geçirebilirsiniz. Aranızdaki ilişki olumlu yönde ilerliyor. Duygusal paylaşımların artması sizi ona daha da bağlayacak. Maddi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

AKREP: Akrepler oldukça yenilikçi ve jenerik. Her an yeni fikir üretiyorsunuz ve pratik çözümlerinizle kendinize hayran bırakıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise heyecana ihtiyacınız var.

YAY: Bugün oldukça fazla duygusalsınız. Yaşayacağınız olaylardan çok çabuk etkilenebilir ve alıngan bir tutum içerisine girebilirsiniz. Gün içerisinde geçmişten bugüne yaşadığınız bazı şeyleri düşünebilirsiniz. İsteklerinizi gözden geçirecek ve farkına varamadığınız kendinizle ilgili bazı ayrıntıları keşfedeceksiniz.

OĞLAK: Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getiriyor. Sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. İstediklerinizi yapmak için kendinizi fazla zorlamayın. Akşam saatlerinde sevdiğiniz kişiyle birlikte olabilir, eğlenceli organizasyonlar yapabilirsiniz.

KOVA: Gün boyunca kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Enerjinizi yükseltmek için arkadaşlarınızla birlikte dışarı çıkabilirsiniz. Bu şekilde keyfiniz yerine gelebilir. Kariyerinizde farklı istekler, yeni hedefler isteyebilir. Bunları hayata geçirmek için büyük bir hırs duyabilirsiniz.

BALIK: Bugün kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizde yaşadığınız sorunlar sizi bunaltmış olabilir. Ve bu yüzden yeni heyecanlar, yeni aşk maceraları yaşamayı isteyebilirsiniz. Aile içinde bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Yaşanan sorunları çözmeniz gerekebilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.