1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1 YIL SONRA YAKALANDI
1 YIL SONRA YAKALANDI

1 YIL SONRA YAKALANDI

1 yıl sonra yakalandı

A+A-

Çalıştığı işyerine ait malları peşin satıp kredili gibi göstererek 14 bin 995 TL dolandırdığı iddia edilen 36 yaşındaki pazarlamacı bir yıl sonra yakalandı. Haspolat’taki işyerinden para çaldığı gerekçesiyle bir yıldır aranan Sedat Oktar isimli şahıs Lefkoşa’da önceki gün tespit edilerek gözaltına alındı ve dün mahkemeye çıkarıldı.

Polis, zanlının hırsızlık suçundan soruşturma başlatıldığını açıkladı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ndeki duruşmada zanlının 13 Mayıs-30 Eylül 2013 tarihleri arasında pazarlamacı olarak çalıştığı “ E ve S Limited isimli işyerine ait içki ve enerji içeceklerini müşterilere satıp, karşılığında elde ettiği 14 bin 995 TL’yi çaldığı açıklandı.

Polis, zanlının müşterilere peşin sattığı ürünlerin parasını almamış ve kredili vermiş gibi göstererek bu suçu işlediğini açıkladı. Polis, içki ve enerji içeceklerini satılığı işyerinin tespiti için çalışmalar başlattıklarını, evrak ve faturaların inceleneceğini belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum