1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Öte yandan iş hayatınızda karşınıza çıkacak bir fırsat size farklı kapıları açabilir.

BOĞA: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi heyecanlandırabilir. Ancak duygularınızı belli etmemelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

İKİZLER: Hayal gücünüzün üst düzeyde olduğu bu dönemde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayrımanız gereken bir süreçtesiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Bugün, parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda beklediğiniz saygıyı göremediğinizi düşünebilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor, illa her şey istediğiniz gibi olmak durumunda değil.

ASLAN: Her an yeni fikir üretiyorsunuz ve pratik çözümlerinizle kendinize hayran bırakıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise heyecana ihtiyacınız var.

BAŞAK: Bugün gizli bağlantılar, sırlar gibi konular sizi meşgul edebilir. Geçmişte yaşadığınız şeylere, şu an yaşadığınız bazı olayları ilişkilendirebilirsiniz.

TERAZİ: Sizi zor durumda bırakan sorununuzun nedenini bugün bulabilirsiniz. Ve hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Sevdiğinizden romantik ve duygusal sözler duymak sizi rahatlatacak.

AKREP: Hayatınızda her şey parça parça olmuş gibi toparlıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak şu ruh halinden kurtulmanın tek yolu sabırdır. Sevdiğiniz insanlar ile vakit geçirip moral toplayabilirsiniz.

YAY: Aile konusunda sizi zor günler bekliyor olabilir. Aileniz içinde gelişen yeni gelişmelere, yeniliklere adapte olamayabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla buluşup, hoş vakit geçirmek kafanızı dağıtmaya yardımcı olabilir.

OĞLAK: Yaşadığınız bazı olaylar sizi mistik konulara yöneltebilir. Manevi açıdan kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bu dönemde farklı şeyler öğrenme isteğiniz artabilir. Akşam saatlerinde ailenizle ilgili can sıkıcı bir gelişme yaşayabilirsiniz.

KOVA: Gün içerisinde sevdiğiniz kişiyle ilişkinizin aksayan yönleriyle ilgili tartışma yaşayabilirsiniz. Bu tartışma sizi oldukça etkileyebilir ve işinize odaklanamayabilirsiniz. 

BALIK: Bugün sevdiğiniz bir konuyla uğraşabilirsiniz. Özgürlük duygunuz ağır basabilir ve içinizden geleni yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle ortak bir program yapabilir ve derin sohbetlere dalabilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.