1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ:
Çalıştığınız kurumla ilgili kendinizi strese sokuyorsunuz. Olasılıklar üzerinde bu kadar düşünüp kendinizi yıpratmamalısınız. Zamanın ne getireceğini bilemediğiniz için akışına bırakın. Göreceksiniz ki her şey kendiliğinden yoluna girecektir. İkili ilişkilerinizde ısrarcı davranışlarınız ters etki yaratabilir, dikkat! Merkür burcunuzda hareket ederken, tepkilerinizin kontrolünü sağlamalısınız. Ne istediğinizi belirtmeniz için ani çıkışlar yapmanıza gerek yok. Hafta sonu için ailenizle birlikte planlar yapmak isteyebilirsiniz. 

BOĞA:
Hakim olmadığınız konularda konuşmalar yaparken, dikkat etmelisiniz. Sizin bakış açınız ile konuların gerçekliği açısından büyük fark olabilir. Cumartesi günü Ay Yay burcunda hareket ederken, detaylara önem vermek yerine üstünkörü açıklamalarda bulanabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki sorunların üstesinden gelemiyorsanız, bu kadar birbirinizi hırpalamayın. Biraz kendinize kalıp, düşünmek doğru karar vermenize yardımcı olacaktır. Hafta sonunda bazı arkadaşlarınızın davetlerine kayıtsız kalamayabilirsiniz.

İKİZLER: Düşüncelerinizi kabul ettirmek istiyorsunuz. Çevrenizdekiler tarafından isteklerinizin hemen kabul görmeyebilir. Bunun için sizin çaba göstermeniz gerekiyor. Bu süreçte tepkilerinize de dikkat etmelisiniz. 

YENGEÇ: Bugünlerde iyimser bakışınız hakim. Üzerinizdeki tedirginliği attığınız için artık neyi isteyip neyi istemediğinizi çok iyi biliyorsunuz. O zaman harekete geçmenizin zamanı geldi. Maddi açıdan elde ettiğiniz ufak kazançları doğru değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. 

ASLAN: Ne yaparsanız yapın aklınızdaki düşüncelerden kurtulamıyorsunuz. Yapmak istediğiniz girişimler için risk almayı göze alabilirsiniz. Ama yakınlarınızın söylediklerine de kulak vermelisiniz.  Söylenilenleri bir müdahale olarak görmek yerine farklı bir bakış açısı olarak değerlendirin. 

BAŞAK: Elde ettiklerinizden bir türlü memnun olamıyorsunuz. Mükemmeli istiyorum derken aslında hep daha fazlasını istiyorsunuz, farkında değil misiniz? Partneriniz bu günlerde, sizin hırsınıza anlam veremiyor olabilir.   

TERAZİ: Yüzünüzün güldüğü ve geç de olsa baharı içinize hapsettiğiniz günlere giriş yaptınız. Uzun zamandır içiniz sıkılıyor, hatta arkadaşlarınızla dışarı çıkmak bile size işkence geliyordu değil mi? 

AKREP: İnatçı biri olduğunuzu özellikle önümüzdeki iki gün içerisinde, çevrenizdekiler daha net anlayabilir. Başkalarının fikirlerine uyum sağlamak bu kadar zor olmamalı! Özellikle partneriniz, bu dediğim dedik tavırlardan pek hoşlanmıyor. 

YAY: Düşüncelerinizi daha net ifade ettiğiniz bu süreçte dik konuşmalar yapmamaya dikkat edin. Kimse umurunuzda değilmiş gibi davransanız da aslında sizde çok iyi biliyorsunuz ki yakınlarınız olmadan siz bir adım bile atmak istemezsiniz.  

OĞLAK: Aklınızda bazı hesaplar yapıyorsunuz. Dengeleri yerine oturtamadıkça kendinize olan kızgınlığınızı başkalarından çıkarabiliyorsunuz. Aslında kendinize fazla yükleniyorsunuz. Güçlüsünüz diye her şeyi ince detayına kadar hesaplayamazsınız. 

KOVA: Resmi başvurularınız için zamanlamanız doğru olmayabilir. Hayal kırıklığına tahammülünüz yoksa beklemenizi tavsiye ederim. Bu dönemde risk almamaya özen göstererek günlük çalışmalarınızla ilgilenebilirsiniz. 

BALIK: Konuşmalarınıza dikkat edin. Bu günlerde duyduklarınızı kendinize saklamanızda yarar var. Sizi yakından ilgilendirmese bile bir şekilde sizinle ilişkilendirilebilir, dikkat! 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.