1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yaşadığınız olayları daha iyi anlayabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni açılımlar yapma fırsatları yakalayabilirsiniz. Ancak bazı belirsizlikleri de göz önüne alın. Öğle saatlerinde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Önemli konularda kesin kararlar vermemelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün endişe duyduğunuz konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Sizi yoran koşullar olabilir. Ortaklaşa konularda karmaşa yüzünden karar almak uygun olmayabilir. Banka işlerinizi toparlamaya bakın. Borç alacak işleri de gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak üzeresiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İkili ilişkileriniz bugün dikkat çekebilir. Karşınızdakilerin isteklerini anlamak için çaba sarfedeceksiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yenilik getirme isteği içindesiniz. Karşıtlıklara dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde iş arkadaşlarınızla görüşleriniz nedeniyle tartışmaya girmemeye özen gösterin. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizde yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aldığınız yeni işler nedeniyle zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sabır göstermeniz gereken saatler var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kendinizi ifade etmek isterken karşınızdakiyle tartışmamaya özen gösterin. İlgilendiğiniz konularda risk alabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Keyif aldığınız şeyler için dikkatsiz harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Ailenizle ilgili geçmişe ait konularda fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Güvende hissetmek önemli. Gün ortasında kendinizi karmaşık ya da hayalci bulabilirsiniz. Eve ait değişiklikler gündeme gelebilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumluluklarınızın altından kalkmak için daha iyi plan yapmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlar var. Gün ortasında kendinizi biraz karışık hissedebilirsiniz. Dikkat eksikliğinden dolayı hata yapmamaya özen gösterin. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almanız gerekebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Parayla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler var. Yine de öğle saatlerinde daha dikkatli olmaya bakın. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar düşünüyorsanız, acele etmeyin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. Kendi duygularınızı anlamakta çaba sarfedebilirsiniz. Gün içinde yeni sorumluluklar ortaya çıkabilir. Çalışma hayatınızda kendinizi dağılmış hissedeceğiniz saatler olabilir. Bazı konularda bitişler de yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. İyimser kalmaya bakın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Dikkatsizlikten dolayı bugün bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu durum karşısında daha anlayışlı olun. Öğle saatlerinde kısa yolculuklarda dikkatsizlik yaşabilir. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışın. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı düzenlemek ve daha iyiye götürmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili plan yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuklar mümkün. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracak. Sorumluluklarınız nedeniyle çok yorulduğunuzu düşünebilirsiniz. Gelecek ilgili beklentilerinizde daha gerçekçi ve sorumlu bir tutum içindesiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış var. Ailevi işler yüzünden karşıklıklar olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İş hayatında ilişkilere daha gerçekçi bakmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.