1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 10 GÜN ÖNCE DE AYNI DUYGUYU YAŞADI...
10 GÜN ÖNCE DE AYNI DUYGUYU YAŞADI...

10 GÜN ÖNCE DE AYNI DUYGUYU YAŞADI...

10 gün önce aynı duyguyu yaşadı...

A+A-

 

İskele Dipkarpaz anayolu üzerinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un babası Seyithan Coşkun ve amcası İdris Coşkun dün son yolculuğuna uğurlandı.

Gazi İdris Coşkun için dün sabah saatlarıinde önce Gazimağusa’da Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği’nde tören düzenlendi, ardından da iki kardeş Dipkarpaz Köy Camii’nde kılınan öğle ve cenaze namazına mütakiben Dipkarpaz Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

METANETİNİ KORUDU

7 Çocuk babası Seyithan Coşkun ve 12 çocuk babası İdris Coşkun için Dipkarpaz Köy Camii’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve sevenlerinin yanı sıra,  Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, bakanlar, bazı milletvekilleri ve siyasiler katıldı. Dİpkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. Coşkun’un cenaze merasimi süresince metanetini koruduğu gözlemlendi.

‘’Bizler Yaşayan şehitleriz’’

GAzimağusa’da geziler derneğinde düzenlenene törende Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Genel Başkanı Hacı ışık bir konuşma yaptı.

Işık, İdris Coşkun’a rahmet dileyerek, gazilerin esasen yaşayan şehitler olduğunu ve bayrak, toprak, millet uğrıuna verilen savaşta gazilerin ise onurlandırılmış kimseler olduğunu söyledi.

10 GÜN ÖNCE AYNI DUYGUYU YAŞADI

Dipkarpaz Köy Camii’nde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Suphi Coşkun yaklaşık 10 gün önce bir amcasını daha kaybettiğini belirterek. Önceki gün meydana gelen trafik kazasında babası Seyithan Coşkun ve amcası İdris Coşkun’un da hayatını kaybetmesinden dolayı son derece üzüntü duyduğunu söyledi.

 

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.