1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
10 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

10 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda hırslı ve istekli tavırlarınız ön planda olabilir. Yaptığınız işlerin karşılığını fazlasıyla alacağınız bir gün olacak. Yakın çevrenizle bir arada olmaktan ve iletişim içine girmekten ve kısa vadeli planlardan zevk alacaksınız

BOĞA : Aşk hayatınızda ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Bu alanlarda harekete geçmek ve istediklerinizi yapmak kolay olacak. Hırslı ve ısrarcı yanınızla aşk hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, içinizdeki değişim gücünü, ev ve aile konularınıza yönlendirebilir, eviniz ve sevdikleriniz için kolayca harekete geçebilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar karşısında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Gün içinde kendi istekleriniz devrede olabilir.

YENGEÇ: Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın. İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gördüğünüz gibi üzüntü geçici bir şeydir ve kalıcı olmasına izin vermemelisiniz. Değişik itilimler içinde olabilirsiniz.

ASLAN: Sezgilerinizde güçlenme var. Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir. Önemli ve yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni ilişkileri geliştirebilirsiniz. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir.

BAŞAK: Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın. Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde ise tartışmalardan kaçının. Gerekli tasarrufa girmezseniz önümüzdeki günlerde bir hayli zorlanacaksınız. Ne lüzümu var ki? Biraz daha sabırlı olun yeter.

TERAZİ:  Bu akşam bir kadın canınızı sıkabilir ama bence önemsiz. Başkalarının fikirlerini almak, dinlemek ve yansıtmak için uygunsunuz. Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin. Psikolojik ve fiziksel olarak güçsüz olduğunuz bir gündesiniz, hiçbir şey yapmadan dinlenin.

AKREP: Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok. Ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz.

YAY: Sosyal konular size canlılık katıyor. Özellikle bugün takım çalışmaları açısından verimli ve başarılı olabilirsiniz. Arkadaşlarla beraberlikler hayatınıza pozitif gelişmeler ve paylaşımlar katabilir. Kendinizi çok iyimser bulduğunuz birçok şey yapabilirsiniz. Başkalarını düşünerek yapabileceğiniz yararlı konular ve ileriye dönük planlar öne çıkıyor.

OĞLAK: Zamanlama konularında gösterdiğiniz özensizlik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden olabiliyor. Bugün bu konuda yeni şaşkınlıklarınız olabilir. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor.

KOVA: Çeşitli etkinliklerde yeni tanışmalar söz konusu. Bugünlerde parlak düşüncelere anlaşılmaz biçimde tepkili davranışlar gösterebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor.

BALIK: Bazı başarılarınızın altında kişisel çabalarınızdan çok, şans olduğunu düşünenlerle atışmalarınız var. Bu düşüncelere kulak asmamalısınız. Aşk hayatınızda kararsız olduğunuz bir dönemdesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.