1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgili daha derin düşüncelere dalabilirsiniz. Ortaklığınız olan işlerde maddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Gün içinde duyusal yönden bazı bağlayıcı koşullar var. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha hayalperest ve romantik hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İkili ilişkilerinizi daha derin yaşayacağınız bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularda denge arayışı içinde olabilirsiniz. Öğlede saatlerinde yapacağınız konuşmalar daha etkili olabilir. Bazı durumları değiştirip, dönüştürebilirsiniz. Sizi uğraştıracak durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecek.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma hayatınızdaki koşullar değişken olabilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla derinleşmek isteyebilirsiniz. Kurcaladığınız konuları zamansız dile getirmek sizi zor durumlara düşürebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle konuştuklarınız durumları etkiyebilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha dağınık olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün işlerinizde risk alabilirsiniz. Bazı konularda daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Öğle saatinde iletişimde olduğunuz kişiler sizi etkileyebilirler. İşlerinizde değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Gün içinde bazı engelleri aşmanız gerekiyor. Akşam saatlerinde kendini daha rahatlamış ve içinize dönmüş hissedeceksiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ev hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. İlgilenmeniz gereken işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda yenilik yapmanız gerekebilir. Öğlen saatlerinde gelen bir haber ile yenilik yaşayabilirsiniz. İlerleyen zamanlar kendi içinize yönelebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yoğun ve hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi etkileyebilir. Gün içinde hazırlayacağınız sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatleri daha hülyalı geçebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bütçeleme yapmak ve harcamalarınızı düzene sokmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İşlerinize ciddiyetle yaklaşacaksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde kişisel yönden önem verdiğiniz konulara dikkatinizi verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için hayal kuracağınız zamanlar var. Sezgilerinizle olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ciddiyetle eğileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde gizli kalmış konular gündeme gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkide olduğunuz insanlara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Öğle saatlerinde kendinizi daha fazla bulanık hissedebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlardasınız. Sizi hapseden kontrol dışı olaylardan rahatsızlık duyabilirsiniz. Akışta kalın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle güven ve paylaşım içinde olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için ciddiyetle çalışacaksınız. Öğle saatlerinde sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. Gün içinde annenizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Gizli kalmış konular da açılabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yeni ufuklara açılmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha gerçekçi davranabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni şeyler öğrenmek sizi daha ileriye taşıyacaktır. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde duygusal konular ön plana çıkabilir. Kendinizi rahat hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.