1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 10 KİLO HİNTKENEVİRİNE 12 YIL HAPİS
10 KİLO HİNTKENEVİRİNE 12 YIL HAPİS

10 KİLO HİNTKENEVİRİNE 12 YIL HAPİS

10 kilo hintkenevirine 12 yıl hapis

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 Şubat 2013 gecesi Lefkoşa’da düzenlenen operasyonda ele geçirilen 9 kilo 378 gram 600 miligram hintkeneviri türü uyuşturucuyla ilgili olarak yargılanan Reşit Durkal ile Hasan Kızılkaya, Ağır Ceza Mahkemesi tarafından12 yıl hapse mahkum edildi.

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen Narkotik operasyonu sonucunda yaklaşık 10 kilo hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile yakalanan sanık Reşit Durkal ve Hasan Kızılkaya’nın aleyhlerine getirilen “uyuşturucu madde ithal ve tasarruf”  davaları dün Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlandı.

Ağır Ceza Heyeti kıdemli Yargıç Bahar Saner, Yargıç Nüvit Gazi ve Yargıç Musa Avcıoğlu’ndan oluşan Ağır Cea Mahkemesi sanık Reşit Durkal’ın ve Hasan Kızılkaya aleyhlerine getirilen 2 davadan da suçlu bulup mahkum ettiklerini açıkladı.

Saner, sanıklar aleyhinde getirilen tüm ağırlaştırıcı ve hafifleştirici unsurları göz önünde bulundurduklarını ifade ederek, her iki sanığın da aleyhlerine getirilen 2 davadan 12’şer yıl hapse mahkum edildiklerini açıkladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.