1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:  İletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla ilişkilerinizde biraz dikkatli olmanız gerekecek. Akşam ise sevdiklerinizle olmak size iyi gelebilir.
 
BOĞA: Bugün yeteneklerinizi göstermek için mükemmel bir gün.Mesleğinizde yükselmek için uygun bir gün olabilir. Ancak ikili ilişkilerinizde kendinizi net şekilde ifade etmeye özen gösterin.
 
İKİZLER: Bugün iş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları çözmek için ciddi adımlar atacak, partnerinizi mutlu etmek isteyeceksiniz.
 
YENGEÇ: İş yaşantınızda bugün sinirlenseniz de, dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız kendinizi geri planda tutmanızda fayda var.
 
ASLAN: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Akşam saatlerinde ise dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.
 
BAŞAK: Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. Yine de paranızı dikkatli harcamalısınız. Sevdiğinizden romantik ve duygusal sözler duymak sizi rahatlatacak.
 
TERAZİ: İş ve özel hayatınız iç içe geçmiş durumda. İkisinin ayrımını yapmazsanız ileride sorunlar yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanların yaptıkları karşısında şaşıracaksınız. Ummadığınız taş baş yarar bunu unutmayın.
 
AKREP: Geçmişte yaşadığınız sorunlar tekrardan gündeme gelebilir. Sakinliğinizi korumalı ve daha emin adımlar atmalısınız. Ailevi sorunları hallederek manevi anlamda daha da rahatlayabilirsiniz.
 
YAY: Bugün pozitif enerjiniz ve neşenizle etrafınıza ışık saçıyorsunuz. Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmanız size çok iyi gelecek. İş hayatınız biraz karışık olabilir. Ama zamanla halledeceksiniz.
 
OĞLAK: Bugün duygusal olabilirsiniz. Yalnızlık duygusuna kapılarak canınızı sıkmamalısınız. Sevdiğiniz insanların desteği sizi çok rahatlatacak. Onların kıymetini bilin.
 
KOVA: İş yaşantınızda son günlerde artan başarılarınızla yeniden gündeme geleceksiniz. Yaptığınız işler sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstedikten sonra her şey mümkün.
 
BALIK: Balıklar sizin için yeni fırsatlar geliyor. Kariyerinizde şanslı olduğunuz bir süreç. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla beraber olmak isteyebilir ve güzel bir organizasyon yapabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.