1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ

İkili ilişkilerde denge, huzur ve uyum arayışı içinde olacağınız bir gün olacak. Akademik ve uzak seyahatler ile ilgili somut adımlar atabilirsiniz. 

BOĞA

Bugün işyerinizde çalışanlarla ilişkilerinizde hoşgörü ve denge arzusu ağır basıyor. Gelir dışı kaynaklarla ilgili yeni bir sorumluluk alabilirsiniz.

İKİZLER

Sanatsal yaratıcılığınızı ortaya koyma arzunuzun ya da hayattan estetik ve ilişkiler anlamında keyif alma isteğinizin yüksek olacağı bir gün.

YENGEÇ

Ailenizle birlikte keyif, huzur ve denge içinde geçirmek istediğiniz; estetik ve sanat ile ilgili aktivitelerin yapılabileceği bir gün olacak. 

ASLAN

Bugün kardeşler ya da yakın akrabalar ile çıkacağınız bir seyahatte ilişkilerde denge ve uyum ile sanatsal aktiviteler ön plana çıkabilir. 

BAŞAK

Finansal konularda denge ve huzurun ön taşıyacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eviniz ile ilgili geleceğe yönelik yeni kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ

İlişkilerde ve tüm duygusal konularda denge ve uyum arayışında, sezgileriniz daha yüksek olabilir. Sanat ve estetik ile ilgili konular ön planda. 

AKREP

İlişkilerinizde hoşgörü ve fedakarlığın ön plana çıkacağı bir gün olacak. Otorite figürünün finansal konularda desteğini alabilirsiniz.

YAY

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde uyum arzusu içinde olacağınız bugünde alacağınız destek ile sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

OĞLAK

Kariyer ile ilgili organizasyonlarda yeni bağlantılar kurabileceğiniz bir gün olacak. Bir aile büyüğü vesilesiyle kariyerinizde yeni gelişmeler olabilir.

KOVA

Uluslararası ilişkiler, hukuki konular ya da medya ile olan ilişkilerinizde denge, uyum ve harmoni arayışında olabilirsiniz.Keyifli birgün olacak.

BALIK

Ailenizle ortak gelirler ya da sigorta gibi gelir dışı kaynaklar ile ilgili konularda denge arzusundasınız.Yakında aradığınız huzuru bulacaksınız. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.