1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerini evinizle ilgili konulara ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı beklemeler olabilir, bu yüzden aksaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Öğleden sonra yaratıcı işler ve dışadönük uğraşlar için uygun koşullar var. Ailenizle ilgili konularda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili değişiklikler, uğraşlar da dikkat çekebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Öğlene kadar işlerinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın. Öğleden sonra yöneticilerinize karşı sorumluluklarınız artabilir. Ortaklı yatırım konularında daha çok zaman ayırabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız konularla ilgili görüşmeler artabilir, Eve, toprağa ilişkin konular, ailenizi ilgilendiren gelişmeler var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sakin başlayacağınız günün ardından, yakın çevrenizle ilişkileriniz hareketlenebilir. Harcamalarınızda artış olabilir, dikkat etmekte fayda var. Eşinizle ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkilemekte. Eşinize ait harcamalar söz konusu olabilir. Yurtdışı seyahat planlarınız üzerinde değişiklikler yapıp, karar vermekte zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Öğlene kadar kişisel işlerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Sağlık önemli olabilir. Bu sürede eksik bıraktığınız küçük işlerinizle ilgilenmek de mümkün. Kişisel hassasiyetlerin ön plana çıktığı bugün beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Öğle sonrasında parasal açıdan daha özenli olmaya bakın. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı beklemeler ve belirsizlikler olabilir. Ev veya işte yaşayacağınız küçük sakarlıklara dikkat etmekte fayda var. Öğle sonrasında yeniden harekete geçebilirsiniz. Şahsi konularınız üzerinde düşünmek, yeni kararlar almak mümkün. İlişkilerinizi de düşünmelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Öğlene kadar tamamlanması gereken işleri bitirmekte fayda var yine de motive olmakta zorlanabilirsiniz. İşinizde size destek veren kişilere karşı sorumluluklarınız artabilir. Duygu ve düşünce ayrılığı yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra biraz daha iyimser olmak gerekiyor. Sizi bağlayan koşullar söz konusu. Gururunuzu ilgilendiren huzursuzluklar mümkün.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sabah saatlerini öğleden sonraki işlerinizi organize ederek geçirebilirsiniz. Karar vermeniz gereken işlerinizi ileriki saatlere kaydırmanız daha iyi olacak. Kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin sizden yardım isteyebileceği konularda, sorumluluk alıp onlara destek olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla zaman geçirmekten zevk alabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Öğlene kadar evle ilgili işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. İlerleyen saatlerde yurtdışından gelen arkadaşınızla görüşebilir veya yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün almak istediğiniz kararlarda bazı stresler olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sabah saatlerinde kafanızda yer eden ama zaman bulup yapamadığınız ufak tefek işlerinizi halledebilirsiniz. Hayata bakış açınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizin paylaşılması ön planda olsa da duygu ve düşünce ayrılıklarına düşebilirsiniz. Akşam saatlerinde zevkinize düşkün hareket edip, girdiğiniz ortamlarda flört edebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Ortaklı parasal işlerinizde sorumluluk alabilirsiniz. Finansal alanda kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizle ilgili fikir ayrılıklarıyla karşılaşabilirsiniz, olaylara kontrollü yaklaşmakta yarar var. Günün ilerleyen saatlerinde ise ilişkilerde fazla para harcamaya eğilimi var. Zevkler için harcamalarınızda abartılar söz konusu. Dengede kalmaya bakın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Günün ilk saatleri yavaş ilerlese de sakin olmakta fayda var. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilir, alacağınız yeni sorumluluklar hakkında konuşabilirsiniz. Bu konular hakkında net bir karara varmayı başka bir güne bırakabilirsiniz. Kalan zamanlarda kendiniz için daha çok zaman harcamak isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çalışma ortamında sorumluluklarınız artabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha hassas olma eğiliminde olabilirsiniz. Gün içinde işle ilgili sizi yoran konularla uğraşabilirsiniz. Hayatınızda kabullenmeniz gereken konularla ilgili çok konuşup çok düşünebilirsiniz, ama karar vermekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.