1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aşk hayatınızda yenilikler aradığınız bir gündesiniz. Partnerinizle birlikte, değişik ortamlara özlem duyarak, hobi niteliğinde çalışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, bu seçenekler arasında inatçı tavır sergilememeye çalışın. Çünkü; bu tür davranışlar, sizi hiç nedensiz tartışma ortamına götürüyor.
Bu haber http://www.haberfon.com/'dan alınmıştır.

Kaynak: http://www.haberfon.com/haber/1723/10-mayis-2017-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html

Karşınıza çıkan yeni fırsatlara karşı daha duyarlı bakmalı, daha seçici olmalısınız. Etki altında kalmamaya dikkat etmelisiniz. Tabiki çevrenizlerden fikir alabilirsiniz. Ama unutmayınki vereceğiniz karar yanlızca sizi ilgilendiriyor. Hayatınızdaki öncelikleri tekrar değerlendirin, yaşamınızda gerçekten ne istediğinizi gözden geçirin. Çünkü çok yakında sizin için özel ve önemli bir fırsat doğabilir. Bu şansı kaçırmamalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İlişkinizde üçüncü bir şahsın etkisi görülebilir. Eğer önlemini almazsanız umulmadık zararlarla, yara alabilirsiniz. Unutmayın iyi giden bir dönemde bile her zaman bir risk vardır. Dikkatli olmalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Görüş ve inançlarınız yüzünden mücadele vermek zorunda kalacaksınız. İSizin için öneme sahip olan konularda akılcı yolu seçmenizin, mantıklı olmanızın her zaman iyi sonuç vermesi ve sizi başarıya götürmesi söz konusu olacaktır. Disiplinli, tutarlı ve sabırlı yaklaşımlarınızın karşılığını pozitif şekilde almanız kaçınılmazdır.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Hayatınızda yeni bir atılım yapacaksınız. Düşünceleriniz ve bunların kazandıracağı olgunluk sayesinde bakış açınız genişleyecek. Elde ettiğiniz yeni imkanlar arasında bağlantılar kurup akıllıca kararlar vereceksiniz. Bu dönemde kararı ve güveni sonuna kadar yaşayıp çizginizi belirleyeceksiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Mutlu sonuçlara kavuşacaksınız. Özlediğiniz bir ilişkiyi kuracak ya da bulacaksınız. Özel bir günü sevdiklerinizle kutlama, hayatı bir bayram sevinci gibi yaşama duygusuna sahip olacaksınız. Oluşan pozitif düşünceler hayatınızda değer kazanacak ve istediklerinize zamanla sahip olacaksınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Karar aşamasındasınız. Seçim yapmak zorunda kalacaksınız. Tamamiyle kendi iç dünyanıza kapanıp, seçiminizi yapacaksınız. Vereceğiniz kararın doğruluğundan emin olmak için diğer insanların da fikrini almalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yaşayacağınız sıkıntıyı biliyorsunuz ve bu duruma karşı hazırlıklısınız. Bu nedenle kolaylıkla atlatacaksınız. Artık kendinizin ya da karşınızdaki kişinin bencilliği veya kayıtsızlığı esareti altında değilsiniz. Bu da sizi güçlü kılıyor.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. İçinizden bir çok konuda atılım yapma, yenileme ve değiştirme hissi geliyor. Fakat bu sizin için uygun bir zaman değil. Daha bir süre beklemelisiniz. Bu durumunuz geçici, ileride düşündüğünüz ve istediğiniz her şeyi başaracaksınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Kendi iç dünyanıza çekilip, arkanıza ve geride bıraktıklarınıza hiç bakmaksızıngelecekle ilgili planlar yapmak istiyorsunuz. Önünüz oldukça açık. Gerçekleştirmek istediklerinizde başarı sizi bekliyor. Fakat bu hemen olmayacak. Dilediğiniz her ne ise bunun gerçekleşmesi için biraz vakte ihtiyacınız var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Hayatınızda yeni bir atılım yapacaksınız. Düşünceleriniz ve bunların kazandıracağı olgunluk sayesinde bakış açınız genişleyecek. Elde ettiğiniz yeni imkanlar arasında bağlantılar kurup akıllıca kararlar vereceksiniz. Bu dönemde kararı ve güveni sonuna kadar yaşayıp çizginizi belirleyeceksiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yaratıcı bir potansiyele sahipsiniz. Yaşamınızla ilgili yeniden bir doğuş yaşayacaksınız. Fakat bunun getireceği sıkıntılara da katlanmalısınız. Bu yaşamınızı harekete geçiren ve sizi canlandıracak bir sürecin başlangıcı. İçinizde hissettiğiniz kuvvet gittikçe güçlenecek. ,

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kendinizi kontrol etme, duygusal kararsızlığınızdan kurtulma, disiplininiz ve güçlüklerin üstesinden gelme zaferinin peşindesiniz. Bu çizginizin sonucunda sevindirici olaylarla karşılaşacaksınız. Davranışlarınız kendinizi ispat etme yönünde değil, başarınızın devamı yönünde seyretmelidir. Unutmayın daha öğreneceğiniz çok fazla şey var.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.