1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gerçekleşen yeniay sizi daha girişken ve mücadeleci kılıyor. Ev ve işe yönelik konular üzerinde daha fazla durabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün gerçekleşen yeniay kendinizi geliştirebileceğiniz yeni olanaklara işaret ediyor. Düşünce dünyanızı, bakış açınızı geliştirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün gerçekleşen yeniay, sizi bağlayan, ortaklı konulara, sorumluluklara işaret ediyor. Duygusal açıdan daha sakin kalmaya bakın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün gerçekleşen yeniay, ilişkilerinize ve evlilik hayatınıza daha gerçekçi bakmanızı gerektiriyor. İlişkilerden çok şey öğrenebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gerçekleşen yeniay gayretlerinizi somuta dönüştürme konusunda daha kararlı olabileceğinizi anlatmakta. İyi bir plan yapmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün gerçekleşen yeniay, yaratıcı alanda daha istekli olabileceğinizi göstermekte. Sizi öne çıkarabilecek olanaklar da var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gerçekleşen yeniay, yakın çevrenizi, ailevi konuları önemli kılmakta. Kendi iç sesinizi daha iyi duyabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün gerçekleşen yeniay, düşünce dünyanıza, yakın çevrenize bazı sorumluluklar getirmekte. Görüşmeler, iletişim hareket kazanmakta.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün gerçekleşen yeniay, parasal konularda daha dikkatli ve gerçekçi olabileceğinizi anlatıyor. Harcamalarınıza önem verebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeniay, kişisel konuları ve hassasiyetleri öne çıkarmakta. İlişkilerinize de önem vermelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gerçekleşen yeniay, bazı sınırlamalardan ve korkulardan sıyrılmaya başladığınızı gösteriyor. Duygusal açıdan daha paylaşımcı olmaya bakın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün gerçekleşen yeniay, sorumluluklarınız konusunda daha ihtiyatlı ve gerçekçi olmayı gerektiriyor. Pasif, hareketsiz kalmamaya bakmalısınız.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.