1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Sosyal ortamlarınız aktif olacak, sevdiklerinizle bol bol bir araya geleceksiniz. Güzel organizasyon ve davetlere katılabilirsiniz. Özellikle iş konularında destek almak, duygusal yanınızla davranıp tutkulu taraflarınızı öne çıkarmak bu iki gün etkili olacak.

BOĞA: Bugün, kariyeriniz aktif olmaya başlıyor. Göz önünde olmak, toplumsal sorumluluklarınıza göre hareket etmek esas olabilir. İş olmasa bile evinizde durmak istemeyecek, çeşitli aktiviteler içinde yer alacaksınız. Görüşmek istediklerinizle bir araya gelebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, dış ortamlarda, hizmete yönelik işlerinizde derin ve duygularınıza yönelik çalışabilirsiniz. İş arkadaşlarınız hayatınızı değiştirecek önemli adımlar atabilirler ve size birçok konuda destek olabilirler. Bugün farklı ve değişik ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.
YENGEÇ: Özel hayatınızda duygularınız yoğun çalışacak. Kendinizi sevdiğiniz insana ait hissedebilirsiniz. Gün içinde ortaklaşa elde edilen gelir alanlarınız ve banka, hesap, ödeme işlemleri vaktinizin çoğunu alabilir. İşlerinize kanalize olmakta zorlanmayacaksınız.

ASLAN: Duygusal anlamda özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekecek. Yoğun geçen, hızlı birkaç günün ardından artık sevdiğiniz ve önemsediğiniz insanlara vakit ayıracaksınız. Eşinizin ve ya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.

BAŞAK: İş ortamlarınız ve hizmet etmeniz gereken alanlarınız aktif olacak. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Âşık olanlar veya yaratıcılığa dayalı işi olanlar oldukça keyifli ve etkili bir gün geçirebilirler. Aile hayatınızdan beklediğiniz desteği göreceksiniz.

TERAZİ: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. Anne Teraziler, vakitlerinin çoğunu çocuklarına ayırmak isteyebilir, bekâr Teraziler ise yine aktiviteler, spor, oyunlar ilginizi daha çok çekecek.

AKREP: Bugün hayatınıza dair yaşadıklarınızı ve gördüklerinizi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşım halinde olacaksınız. Aşkın anlamını çözmek, karşı tarafa güçlü duygular hissetmek ön planda olabilir. Vaktinizi daha çok ailenizle birlikte vaktinizi geçireceksiniz.

YAY: Maddi konularda tutkularınızla ve başkalarına yardım etmek adına harekete geçebilirsiniz. Bu yardımlarınız ruhunuzdaki fırtınaları dizginleyebilir ve kendinizi çok iyi hissettirebilir. Gün içinde yakın çevre, akrabalarınız veya kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün, hayatınızdaki insanı bu birkaç gün en yakın arkadaşınız ve dostunuz olarak ilan edebilirsiniz çünkü ondan istediğiniz her tür desteği görmeniz kolay olacak. Parasal konular ve sahip olduklarınız sizin için önem kazanmaya başlıyor. Alışveriş yapabilirsiniz.

KOVA:  Kendinizi göstereceğiniz alanlarda işbirlikleri ön planda olacak. Bir arada olacağınız insanlar size verecekleri destekle hayatınızı değiştirebilir. Bilinmeyen bir taraftan yardım aldığınızı düşünebilirsiniz. Oldukça rahatlatıcı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz, şartlar sizin lehinizde.

BALIK: Bugün, geçmişi düşünmek, hayatın anlamını keşfetmek için yalnızlığı seçmek gibi etkileriniz yüksek olabilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi diğer insanlardan saklayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizi çok sevdiğini fark edebilirsiniz, bu da sizi mutlu edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.