1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

İlişkilerinizde hafta başından bu yana yaşadığınız türbülansı geride bırakabilirsiniz. Yeni kişilerle kalıcı bağlantılar kurabilirsiniz. 

BOĞA

Sosyal çevreniz ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Bulunacağınız bir arkadaş ortamında romantik bir karşılaşma söz konusu olabilir. 

İKİZLER

Geleceğe yönelik yatırımcı ya da gelir dışı kaynak sağlayacak bir bağlantı kurmanız da olası. Kariyer ışığınız kuvvetli parlıyor.

YENGEÇ

Çıkacağınız uzak bir seyahat ya da uluslararası bir organizasyonda gelecek vaat eden romantik bir ilişkiye adım atmanız mümkün olabilir. 

ASLAN

İşiniz ile ilgili otorite figürü bir kişiden alacağınız destek ile iş yerinizde parlama durumunuzu iyileştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. 

BAŞAK

Yaratıcı bir projenizi hayata geçirmek için kendinize aradığınız ortağı bulabilirsiniz. Geleceğe yönelik, adımlar atabilirsiniz. 

TERAZİ

Aile büyüklerinizden birinin desteğiyle işiniz ile ilgili yeni bağlantılar kurma fırsatı yakalayabilirsiniz. Önemli bir sözleşme imzalayabilirsiniz.

AKREP

Kardeşlerinizin vasıtası ile biriyle tanışacaksınız. Kısa bir kaçamak iyi gelebileceği gibi duygularınızı da yazmak isteyebilirsiniz.

YAY

Eviniz ile ilgili yapmayı düşündüğünüz büyük değişiklikler için kolları sıvayabilirsiniz. Bu bir evlilik ya da 
çocuk için olabilir. 

OĞLAK

Arkadaşlarla çıkacağınız kısa bir seyahat size geleceğe yönelik fırsatlar sunabilir. Önemli anlaşmaların üzerinden geçebilirsiniz.

KOVA

Bir akrabanın yardımı ile finansal durumunuzda olumlu gelişmeler sağlayabilirsiniz. Sanatsal obje yatırımı yapabilirsiniz. 

BALIK

Çekiciliğiniz oldukça yüksek.Sosyal çevrenizden güçlü biri ile romantik bir ilişkiye adım atmanız geleceğe yönelik bir adım olabilir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.