1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

 

Koç 

 

 

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı kavgacı bir yapıya bürünebilir ya da kendi fikirlerinizi doğru ya da yanlış olsalar da iddiacı bir şekilde savunabilirsiniz. Ancak bu davranış biçiminiz, başkalarıyla olan ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyecektir. Mantıklı olmalısınız. Eğer böyle giderse asılsız iddialarınızla sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Ve tabii ki, sonuçta zarar gören de siz olacaksınız. Aşk hayatınızsa gerginliklere açıktır. Belki de işlerinizin verdiği sıkıntı ya da yoğunluk buna sebep olacak. Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın. Bütün bunlara rağmen, karşılaşabileceğiniz her türlü sıkıntınızda en büyük yardımı ondan göreceksiniz. Sizin için risk içeren işlere girmeye bile hazır. Fakat siz ona böyle bir teklifte bulunmayın.


 


 

 Boğa

 

Bugün elinizde alışılmıştan fazla miktarda para bulunabilir. Bu durumdan dolayı lükse ve eğlenceye eğilimli bir yapı içine girmemeye özen göstermelisiniz. Ayrıca ilerisi için kendinize yeni iş imkanları açma olasılığını da yavaş yavaş kaybedersiniz. İşlerinizdeki planı ve düzeni eğlence hayatınızda da yaratmalısınız. Sağlığınızla ilgili olarak da fazla düşünceler ve koşuşturmaktan dolayı başağrıları çekebilirsiniz. Kardeşleriniz, komşular ya da akrabalarınızla uyumlu beraberlikler içinde olmanız, onlarla birlikte yapacağınız çalışmalarda sonuca erken ve olumlu bir şekilde gitmenize yardımcı olacaktır. Yakın çevrenizle böyle bir ilişki içinde olmanız, beraberliğin ne derece önemli bir şey olduğunu bir kez daha size hatırlatacaktır.


 

 İkizler

 

Karşı cins ilişkileriniz başta olmak üzere birçok konuda inanılmaz derecede şanslı olabilirsiniz. Çevrenizdeki kimselere, cinsiyetiniz ve yaşınıza göre her zamankinden çok daha güzel, yakışıklı ya da sevimli görüneceksiniz. Maddi durumunuz güçlüdür. Buna karşılık yıldızların konumu, üzerinize bazı önemli düşmanlıkları ve kıskançlıkları da çekebilir. Fiziksel açıdan biraz güçsüz ve çabuk yorulur durumda olacaksınız. İçinizde oldukça güçlü bir konuşma ve açılma dürtüsü bulunabilir. Eğer dertleştiğiniz samimi bir dostunuz yoksa, olur olmaz kimselere elinizde olmadan bazı sırlarınızı açmaya eğilimlisiniz. Eğer gereğinden fazla konuşursanız, bunun ilerde başınıza iş açacağından şüpheniz olmasın.


Yengeç

 

Evinizle ilgileniyor, hatta evinizi dışarıdan kimselere bir sanat gösterisi gibi sunmak istiyorsunuz. Bunları yapmanız içinse, doğal olarak yaşadığınız çevrenin ve maddi varlığınızın iyi olması gerekli. Hatta öyle bir şey ki, yapacağınız her çalışmanın evde geçmesini istiyorsunuz ve bu konuda da diretiyorsunuz. Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var. Çünkü ev ortamı, adeta olumlu bir fanus gibi sizi çevreliyor. Fakat evinizde yapmanız gereken çalışmalarla, dışında yapmanız gereken çalışmalar çok farklı şeyler. Biraz mantıklı düşünün ve olacak şeyleri isteyin.


Aslan

 

Elinizi atacağınız her işte doğru zamanlama yapmalı ve doğru kişilerle çalışmalısınız. Aksi takdirde sizden yararlanmak isteyen insanları fark etmekte zorlanabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kimseden, yapabileceğinden fazla şeyler istemeniz ya da her zaman özverili olmasını beklemeniz hata olur. Onun da sabrının bir sınırı var ve o da insanlara karşı öfke besleyebilir. Dikkatli olmalı, hatta onun isteklerine siz boyun eğmelisiniz. Göreceksiniz, ilişkiniz yeni boyutlar kazanacak. Bir gün sağlığınız pek de iyi sayılmaz. Eğer gerek görüyorsanız, tereddütü bir yana bırakarak bir hekime başvurmalısınız. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.



 

Başak 

 

Gözünüzü dört açmalı ve birlikte çalıştığınız insanları iyi seçmelisiniz. Objektif olun. Tedirgin ve sinirli yapınız, her zaman içinde olduğunuz işlerde bocalamanıza neden olacaktır. Yaratıcı bir kişiliğe bürüneceksiniz. Yaşamı seviyor ve her zaman için çevrenizden saygı bekliyorsunuz. Saygınlık ve mevki gerektiren işler, bugün atılım gerçekleştireceğiniz konular olacaktır. Çocuklar ve onların eğitimi ile ilgilenmek size ayrı bir uğraş olacaktır. Yaratıcısınız ve rol yapma yeteneğiniz gün içinde kendini bariz bir şekilde gösterecektir. Bu sayede birçok işi ele geçirecek, hatta hemen üzerlerinde çalışmalara bile başlayacaksınız.



Terazi

 

Pratik, uygulanabilir düşünceler üreteceksiniz. Sabırlı, yapıcı ve olumlu gözlemleriniz sayesinde konulara kolay adapte olabiliyor, kısa zamanda sonuca gidebiliyorsunuz. Üstelik çalışmalarınızda eskiden kanıtlanmış düşünceleri ele almanız ve ilerisi için söylediklerinizin doğru çıkması, sizi diğer insanlara karşı güvenilir bir havaya sokacaktır. Araştırıyor, görüyor ve sağlam delillerle insanların karşısına çıkıyorsunuz. Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız. Karar almakta zorlanıyor, fakat aldığınız kararlardan da geri dönmüyorsunuz. Herhangi bir işi üstlenirken bu özelliğinizi kullanıyor, ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz. Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

 

Akrep

 

Kendinize zaman ayıramamanız nedeniyle ilişkileriniz biraz kopuk gibi. Fakat onlar, sizi bu durumdan dolayı suçlamıyorlar ve anlayış gösteriyorlar. Siz de onlara gerekli zamanı ayırmaya çalışın. Bunu, davranışları yüzünden fazlasıyla hak ediyorlar zaten. Dikkatli olmanız gereken bir diğer konuysa aşk hayatınız olacaktır. Yıldızların olumsuz konumu yüzünden, en ufak bir terslikte dahi tartışmaya girecek, olumlu giden olayları da tersine çevireceksiniz. Bu konuda eşiniz de kötü etkiler altında. İkinizin de zamana ihtiyacı var. Zaman her şeyin ilacıdır. Sözünü aklınızdan çıkarmayın. Sağlık konusunda ise, ruhsal hayatınızdaki ani iniş çıkışlar yüzünden yorgunluk hissedebilirsiniz.

 

Yay 

 

Bugün size yeni başlangıçlar ve güzel bir düşünce sistemi getirecektir. Sizin yapmanız gereken ise, bu özelliklerinizi doğru ve yararlı bir şekilde kullanmak olacaktır. Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz. Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir. Bu doğru da olabilir. Yalnız yöntemli olursanız, işlerin ayrıntılarını özenle inceler ve bunlarla ilgili olarak, en son teknikleri elde etmeye çalışırsanız, kendinizi yeterli hissedebilirsiniz. Oldukça etkili ve entellektüel bir yapınız var. Aydın bir düşünce sistemine, hızlı ve kıvrak bir zekaya sahipsiniz. Bu özelliğiniz, eğer varsa, sanatsal uğraşlarda da kendini gösterecektir. Yaratıcı düşünceleriniz ve somut çalışmalarınız, aslında kişiliğinizi ortaya çıkartacaktır. Böylece eserlerinizi gören her insan, kişiliğinizden bir parçayı da görmüş olacak.


 

 Oğlak

 

İşlerinize başlamasına başlıyor, fakat istikrarlı olamıyorsunuz. Sanki işe başlamak, işi bitirmek gibi geliyor size. Ama böyle olmamalı. Bu, belki de kendinizi yeterli bulmamanızdan kaynaklanıyor. Öyleyse, en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın. Önce gerçekçilik, istikrarlı işler ve sonra sonuçlar olmalı. İşte sizin için başarının sırrı. Böylece istediğiniz mevki iye gelmek için, açacağınız kapının anahtarını bulmuş olacaksınız. Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli; kendinizle baş başa olun. Bireyselliğiniz ise, yalnızca düşünürken kendini göstermeli. Çünkü uygulamada her zaman için birilerinden yardım almanız gerekecektir.


Kova

 

Bugün katı olmamalı, fakat çabuk etkilenir bir yapıya da kolay bürünmemelisiniz. Aşk hayatınız son derece olumlu olacak. Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz. Bu duruma karşı taraf da olumlu bir gözle baktığı için, cesaretle teklifte bulunabilirsiniz. Eğer süregelen bir ilişkiniz yoksa, yeni başlangıçlar ve duygusal ilişkilerinizin gelişme göstereceği bir dönem içindesiniz. Çevrenizdeki insanları özellikle sevdiğiniz kimseyi kanatlarınız altına alma isteğiniz, onlarda müthiş bir güven duygusu uyandıracaktır. Böylece hem onların güveni, hem de onlar sayesinde kendi güveninizin pekişmesi sizi rahatlatacaktır. Sağlığınız iyi olacak. Her hangi bir ters durum söz konusu olmayacaktır.


 

 Balık

 

Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz. Herkesçe uygulanır fikirleriniz sayesinde iş bilir bir kişi olduğunuzu kanıtlayacaksınız. Yalnız şunu belirtmekte yarar var; kaçınılmaz olarak bu başarılarınız, çevrenizde sizin gibi olmak isteyen insanlar tarafından kıskançlık ortamları meydana getirecektir. Hatta asılsız dedikodular çıkararak size karşı, taraf toplamaları söz konusu olabilir. Bu konuda yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok. Aşk hayatınızda ise bazı gerilimli etkiler hakimdir. Bu etkiler gereksiz tartışına ortamları hazırlarken, sizi ve sevdiğiniz kişiyi de bu ortamların içine sürükleyebilir. Sakin olmalı ve başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.