1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç Burcu; İçerisinde bulunduğumuz Cuma gününde Koç Burçları bir yandan ev içerisindeki aile yaşantılarında diğer bir yandan da romantik ilişkilerinde kontrolü ele geçirmek ve istediklerini her ne koşulda olursa olsun elde etmek isteyeceklerdir. Ancak bugün romantik ilişkinizde ve ev içerisindeki aile yaşantınızda kurduğunuz ilişkilerde herhangi bir sorun yaşamamak için bu tavırlarınızı ve davranışlarınızı biraz dengelemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Diğer bir yandan da bugün istediğiniz her şeyi elde etmenizin o kadar da kolay olmadığını da aklınızdan çıkarmamalısınız. Bugün özellikle öğlen saatlerinden itibaren günün geri kalanı boyunca hayatın güzelliklerinin farkına varma konusunda oldukça yetenekli olacaksınız ve bu güzelliklerin tadını sonuna kadar çıkaracaksınız. Bu durum, kendinizi çevrenizdeki insanlara oldukça iyi bir şekilde ifade etmenizi de sağlayacak.

Boğa Burcu; Boğa Burçları’nın bu Cuma günü özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren hayatın neredeyse tüm alanlarında mümkün olduğunca temkinli bir şekilde hareket etmeleri gerekmektedir. Çünkü bu saatler itibariyle çevrenizde bulunan insanlarla aranızdaki ilişkiler ve girişimde bulunmayı planladığınız alanlarla ilgili konularda çevrenizdeki insanların onayını ve takdirini almak istiyorsunuz ve bu onayın ve takdirin gerçekleşmesi beklentisi içerisindesiniz. Bu nedenle bugün çevrenizdeki insanlardan herhangi bir konuda bir onay alsanız bile bu onayı bir kere daha almak isteyebilirsiniz. Bugün öğlen saatleri itibariyle ise aile bireylerinizle olan ilişkileriniz gündeminizin merkezinde yer almaya başlayacak. Bu sayede bu saatlerden itibaren gününüzün geri kalanını aile bireylerinizle keyifli ve sıcak paylaşımlarda bulunarak değerlendirebilirsiniz. Gün boyunca acele kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu; Bu Cuma günü İkizler Burçları’nın sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasındaki zaman diliminde finansal konularda oldukça dikkatli ve akıllıca davranmaları ve çevrelerindeki insanların tahriklerine ve altı çok da dolu olmayan yönlendirmelerine kapılmamaları gerekmektedir. Bugün özellikle parasal konularda acil kararlar almamaya özen göstermeli, bu konularda her zamankinden çok daha dikkatli olmalısınız. Çünkü bugün vereceğiniz maddi kararlar önümüzdeki günlerde işlerinizi ve hayatınızın genelini istemediğiniz bir şekilde yönlendirebilir. Dolayısıyla bugün özellikle paralar konularda yeni kararlar almak yerine hâlihazırda planlamış olduğunuz ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz veya genel bütçenizle ya da aylık gelir ve giderlerinizle ilgili birtakım hesaplama işlerinize odaklanabilirsiniz. Ancak bunun yanı sıra daha önceden vermiş olduğunuz bir kararda değişiklik yapmak da sizin için sakıncalı olabilir.

Yengeç Burcu; Bu Cuma günü Yengeç burçları özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren toplumsal hayat içerisinde kendilerini çevrelerindeki insanlara ifade ederken her zamankinden daha dikkatli ve sakin olmaya özen göstermelidirler. Ancak bu zaman dilimi içerisinde beklentileriniz ve istekleriniz her zamankinden daha kuvvetli olabilir. Bu nedenle bu istekleriniz ve beklentileriniz diğer her şeyin önüne geçebilir ve bu nedenle günlük hayatta yapmanız gereken işlerde birtakım yavaşlamalar meydana gelebilir veya yeni girişimlerde bulunmakta her zamankinden daha fazla zorlanabilirsiniz. Bugün özellikle öğlen saatleri civarlarında maddi ve manevi konularda egonuz biraz ön planda olabilir. Bu durumun hayatınıza etkileri kesinlikle olumlu olacaktır. Çünkü bugün bu saatlerde bu sayede cesaretiniz ve girişimciliğiniz oldukça fazla olacaktır. Bugün eski bir mesele çözüme kavuşabilir.


Aslan Burcu; Bu Cuma günü Aslan Burçları özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman dilimini rutin işlerini halletmek için değerlendirebilirler. Bu saatler itibariyle ev içerisindeki aile hayatınızı ilgilendiren işleriniz ve maddi ve manevi konularda yerine getirmeniz gereken sorumluluklarınız her zamankine göre çok daha büyük bir önem kazanabilir. Tüm bunlar bir araya gelince sevdiğiniz kişilere olan ihtiyacınız yoğunlaşabilir ve bu ihtiyaç sizi onları koruyup kollamaya yönlendirebilir. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle cesaretiniz oldukça artacak ve kendinizi dış dünyada oldukça güçlü ve etkili bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bu durum, sizinle bir romantik ilişkiye başlamak gibi bir niyeti olabilecek kişileri de etkileyebilir. Bu sayede bu kişilerin dikkatini de üzerinizde toplayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise kendinize güveninizle insanların beğenisini kazanacaksınız.


Başak Burcu; Bu Cuma günü Başak Burçları özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde mümkün olduğunca temkinli olmalı, sakin ve kontrollü bir şekilde hareket etmeye dikkat etmelidirler. Çünkü bugün özellikle bu zaman dilimi içerisinde risk almamak için güvenliğinizi tehlikeye atmamalı, elinizdeki finansal birikimi akıllıca ve mantıklı bir şekilde değerlendirmeli ve günlük hayat içerisindeki sosyal ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Öğlen saatleri itibariyle ise kendinizi bir çeşit iç hesaplaşmanın içerisine girmiş bir şekilde bulabilirsiniz. Çünkü bugünlerde geçmişte yaşamış olduğunuz olayları ve gelecekte bunlara bağlı olarak yaşayabileceklerinizi gözden geçiriyor olabilirsiniz. Dolayısıyla bugün özellikle de öğlen saatlerinde biraz yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün özellikle akşam saatleri itibariyle maddi konularda dürtüsel davranmamaya dikkat etmelisiniz. 


Terazi Burcu; Terazi Burçları’nın bu Cuma günü özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde ikili ilişkilerinde ve toplumsal hayat dâhilindeki diğer tüm ilişkilerinde mümkün olduğunca temkinli ve dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü bugün bu tarz ilişkiler sırasında oldukça hassas davranışlar sergilemeye yönelik olarak güçlü bir eğilim gösteriyorsunuz ve çevrenizdeki insanlar tarafından takdir edilmek için oldukça yoğun bir arzu duyuyorsunuz. Bunun yanı sıra bugün itibariyle geleceğinizi güvence altına almaya yönelik olarak çalışmak ve bundan sonra kimseye muhtaç olmayacağınızın garantisini en azından kendinize vermek istiyorsunuz. İçinizde bu duyguların olması, biraz dikkatli olmanız gerektiği anlamına geliyor. Karşınıza çıkan seçenekleri mümkün olan en iyi ve en dikkatli şekilde gözden geçirmelisiniz. Bu sırada kendinizi telaşa vermemeye de dikkat etmeniz gerekiyor. 


Akrep Burcu; Bu Cuma günü özellikle sabahın erken saatleri itibariyle Akrep Burçları’nın dış dünyada başarılı olma arzuları oldukça yoğun olacaktır. Bu başarılı olma arzunuzun altında artık eskiye göre her türlü konuyu çok daha iyi bir gözle inceleyebiliyor olmanız yatıyor. Ancak bu inceleme yeteneğiniz, zaman zaman size zaman kaybetmekte olduğunuzu düşündürebilir. Bu nedenle de acele kararlar vermeye eğilim gösterebilirsiniz. Ancak bugün kaçınmanız gereken en önemli davranış acele kararlar vermek olacaktır. Özellikle hayatınıza getirmeyi düşündüğünüz yeniliklerle ilgili olarak mümkün olduğunca yavaş hareket etmeli ve kararlarınızı vermeden önce enine boyuna düşünerek ayrıntılı hesaplar yapmalısınız. Buna paralel olarak bugün daha önceden vermiş olduğunuz kararlarda da değişikliğe gitmemelisiniz. Tüm bunlara dikkat ederseniz endişelenmenize hiç gerek kalmayacaktır. 


Yay Burcu; Bu Cuma günü Yay Burçları’nın hesaplama yapmaları gereken işlerde mümkün olduğunca dikkatli olmaları gerekmektedir. Çünkü bugün ufak bir dikkat dağınıklığı sonucunda yapacağınız küçük bir hata, daha sonradan beklemediğiniz büyüklükteki olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilir. Dolayısıyla bugün gün boyunca hiçbir işinizi yaparken acele etmemeli, her şeyi dikkatli bir biçimde gözden geçirmeye özen göstermelisiniz. Diğer bir taraftan eğer bugünlerde bir kredi almak veya herhangi bir şekilde borca girerek ev veya araba almak gibi büyük yatırımlarda bulunmayı planlıyorsanız bu konularda yeterince derinlikli bir araştırma yapmadan yola çıkmamalısınız. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle sabah saatlerinden itibaren takınmış olduğunuz soğukkanlı tavır sonuçlarını vermeye başlayabilir. Eğer herhangi bir konuda araştırma yapmakta idiyseniz aradığınız cevaplara ulaşabilirsiniz. 


Oğlak Burcu; Bu Cuma günü Oğlak Burçları’nın herhangi bir konuda herhangi bir problem yaşamamaları için özellikle sabah saatlerinden itibaren toplumsal hayat içerisindeki ilişkilerinde mümkün olduğunca dikkatli olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra bu saatlerde bu hayatta sahip olduğunuz ve sizin için önemli olan değerlere yönelik olarak da oldukça korumacı ve kollayıcı bir tavır sergileyeceksiniz. Dolayısıyla aslında herhangi bir problem yaşamanız olası görünmüyor. Ancak yine de birtakım noktaları dikkate almanızda fayda var: Örneğin bugün yapmanız gereken işlerde hukuki haklarınızı oldukça dikkatli bir biçimde ele almalısınız. Çünkü çevrenizdeki birtakım insanlar sizin iyi niyetliliğinizi suiistimal etmeye kalkışabilirler. Bu nedenle bugün ilk elden hiç kimseye sonuna kadar güvenmemeye dikkat etmelisiniz. Manevi destek ihtiyacınızı sevdiğiniz kişinin size sevgi göstermesi ile karşılayabilirsiniz. 


Kova Burcu; Bu Cuma günü Kova Burçları’nın özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasındaki zaman diliminde oldukça dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü bu zaman dilimi içerisinde günlük işlerinizde veya hayatınızın genel gidişatında herhangi bir problem yaşamamak adına herhangi bir yeni girişimde bulunmamanız gerekiyor. Bunun yanı sıra bu zaman diliminde daha önceden vermiş olduğunuz bir kararda da değişikliğe gitmemelisiniz. Diğer bir taraftan bugün çevrenizdeki insanlarla anlaşmak konusunda da birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu zorlukların üstesinden gelmek de sizin elinizde olacaktır. Bu zorlukların üstesinden gelmeye öncelikle çevrenizdeki tüm insanların sizinle aynı fikirlere sahip olmalarını beklemekten veya sizinle aynı şekilde düşünmelerini istemekten vazgeçerek başlayabilirsiniz. Bu ön kabulle yola çıktığınızda her şey sizin için daha kolay olacaktır.


Balık Burcu; Bu Cuma günü özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde Balık Burçları’nın sevdikleri şeylere yönelik olarak sahiplenme, koruma ve kollama içgüdüleri oldukça kuvvetli olacaktır. Buna paralel olarak bu zaman diliminde romantik ilişkinizde de sizin için doğru olduğunu düşündüğünüz şekilde davranmak isteyeceksiniz. Tüm bu durumlar bir araya gelince bugün kendinizi ruhsal anlamda biraz hassas hissetmeniz oldukça mümkün olacaktır. Ancak bu hassasiyet sizi üzecek veya çevrenizdeki insanlardan uzaklaştıracak bir hassasiyet olmayacaktır. Aksine içerisinde bulunduğunuz bu hassas ruh hali sizi sevdiğiniz kişiye ve aile bireylerinize daha fazla yaklaştıracak ve birbirinize sevgi göstermenizi sağlayarak aranızdaki ilişkilerin daha sıcak bir hale gelmesini sağlayacaktır. Bu sayede bugün olan biten olaylara bakış açınız da oldukça ılımlı olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.