1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 10 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ!
10 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ!

10 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ!

"Evet yaptım!"

A+A-

Apartman önünde oynayan 10 yaşındaki çocuğu yanaklarından öptüğü için ‘cinsel saldırıyla suçlanan Tayfun Uzun, mahkemeden özür diledi

Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’da 16 Mayıs 2017 tarihinde, 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen sanık Tayfun Uzun, dün Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti huzurunda cinsel saldırı suçu ile itham edildi. 

Sanık aleyhindeki suçlamayı kabul ederken, savunma avukatı, ceza takdirinde sanık lehindeki hafifletici nedenleri sunmak üzere mahkemeden kısa bir süre talep etti. 

Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti Başkanı Kıdemli Yargıç Fadıl Aksun, davayı hafifletici nedenlerin sunulmasına olanak sağlamak amacı ile 6 Ekim 2017 tarihine ertelediğini açıkladı.

Hatırlanacağı gibi sanığın, 16 Mayıs 2017 tarihinde, Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan bir apartman önünde, 10 yaşındaki kız çocuğunu 2 kolundan çekerek, yanaklarından öpmek sureti ile cinsel saldırı suçunu işlediği öne sürülmüştü. Sanık  5 Haziran 2017 tarihinde, yine aynı apartman önünden geçtiği sırada küçük kız tarafından teşhis edilmiş ve aile yakınları tarafından yakalanan sanık Tayfun Uzun, polise teslim edilmişti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.