1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 10 YIL HAPİS YATACAK!
10 YIL HAPİS YATACAK!

10 YIL HAPİS YATACAK!

Alevşimşek, 10 yıl hapis yatacak!

A+A-

Yargıtay Ceza Heyeti, 727 paket bonzai ile yakalanıp 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ali Alevşimşek’in cezanın düşmesi, savcılığın ise cezanın artması talebini reddetti

Emine UYSAL

Yargıtay Ceza Heyeti, 727 paket bonzai ile yakalanıp 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ali Alevşimşek’in cezanın düşmesi, savcılığın ise cezanın artması talebini reddetti.

Gazimağusa’da 4 yıl önce, 2 kilo 249 gram 550 miligram ağırlığındaki Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu maddeyi tasarrufunda bulunduran ve 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ali Alevşimşek’in cezası onandı.

Kasım 2013 tarihinde Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde suçlu bulunan Ali Alevşimşek 10 yıl hapis cezasına mahkum edilmişti.

Yargıtay Ceza Heyeti Başkanı Ahmet Kalkan, üye Gülden Çiftçioğlu ve üye Bertan Özerdağ’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Ergin Atıcı ve sanığı temsilen Avukat Çetin Veziroğlu mahkemede hazır bulundu.

Ali Alevşimşek, cezanın alenen fahiş, KKTC Başsavcılığı ise cezanın alenen az olduğu gerekçesiyle davayı istinaf etmişti.

Dava kararını okuyan Gülden Çiftçioğlu, kararı açıklayarak, alt mahkemenin kararda hata yapmadığına bulgu yaptı ve hem KKTC Başsavcılığı’nın hem de sanığın istinaf taleplerini reddettiklerini açıkladı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.