1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 100 BİN TL TEMİNATI ÖDEYEMEDİLER
100 BİN TL TEMİNATI ÖDEYEMEDİLER

100 BİN TL TEMİNATI ÖDEYEMEDİLER

100 Bin TL teminatı ödeyemediler

A+A-

Lefkoşa’da önceki gün uyuşturucu suçundan yakalanan Doğan Almas ve ErsanTarım aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlandı. Teminata bağlanan zanlılar şartları yerine getiremedi
Devrim DEMİR

Lefkoşa Girne Caddesi üzerinde Cürümleri Önleme Şubesinde görevli polis ekiplerinin devriye yaptığı esnada polis aracını görerek tasarrufunda bulunan uyuşturucuyu atarken yakalanan Doğan Almas ve Almas’a uyuşturucu sattığı tespit edilen Ersan Tarım aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı.

Zanlıların aleyhlerine alınan 3’er günlük tutukluluk süresi dolarken, teminat talebiyle dün yeniden mahkemeye çıkarıldılar.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlıların ileride yargılanıncaya kadar, yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak Ersan Tarım’ın KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 40’ar bin TL kefalet, Doğan Almas’ın ise KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 20 bin TL kefalet senedi ile serbest bırakılmasına emir verdi.
Cezaevine gittiler

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli polis çavuşu Barış Duman mahkemede verdiği ifadede zanlı Doğan Almas ve Ersan Tarım’ın uyuşturucu suçundan tutuklandıklarını anlattı.

Polis çavuşu Barış Duman, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını, Doğan Almas’ın işlediği suçu itiraf ettiğini, Ersan Tarım’ın ise benzer suçlardan askıda birçok davası olduğuna dikkati çekti.

Duman, zanlıların ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlılar, Merkezi Cezaevine gönderildiler

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.