1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “100 SES KORO ATÖLYESİ”
“100 SES KORO ATÖLYESİ”

“100 SES KORO ATÖLYESİ”

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) “100 Ses Koro Atölyesi” projesine hazırlanıyor. Atölye, 30 Temmuz-5 Ağustos arasında yapılıyor.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) “100 Ses Koro Atölyesi” projesine hazırlanıyor.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 30 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek “100 Ses Koro Atölyesi”nin, DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü (GSEB) Müzik Öğretmenliği Programı tarafından düzenleneceği kaydedildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanlığı’nın katkılarıyla sürdürülen “100 Ses” adı verilen koro atölyesine Türkiye ve KKTC’den 120 müzikseverin katılacağı belirtildi.

Projenin sanat yönetmenliğini Erkan Dağlı yürütüyor.

Atölye için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Mete Gökçe’nin de yarın KKTC’ye gelerek çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, DAÜ’nün, geçen Şubat ayında da buna benzer bir koro atölyesine ev sahipliği yapıp, Ankara, Denizli ve Eskişehir AGSL öğrencilerini ülkeye ağırladığı ve bu atölye sonucu bir konser yapıp projeyi tanıttığı kaydedildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.