1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 106 GR UYUŞTURUCU, 3 TUTUKLU
106 GR UYUŞTURUCU, 3 TUTUKLU

106 GR UYUŞTURUCU, 3 TUTUKLU

Mağusa’da toplam 106 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

A+A-

Gamze BAYKUR

Konu uyuşturucu maddeleri alan veren ve tasarruf eden İ.A, E.D ve A.E.Ü ise tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar tahkikat maksatları bakımından 4 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

İhbar yakalattı…
Meselenin tahkikat memuru Özgür Biçenleroğlu, 18 Mayıs tarihinde zanlı İ.A’nın tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Zanlı İ.A Mağusa’da kaldığı bir otelin lobisinde tespit edildiğini belirten Biçenleroğlu, zanlının üzerinde yapılan aramada 1 gr, kalmakta olduğu otel odasındaki dolap içerisinde az miktarda ve yatağın altında ise Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olan sigara izmariti bulunduğunu açıkladı. Zanlı İ.A’dan  yapılan soruşturmada konu maddeleri zanlı E.D’den  aldığının öğrenildiğini belirten Biçenleroğlu, zanlı E.D  ile A.E.Ü’nün ayni otelin lobisinde tespit edildiğini söyledi. Biçenleroğlu, zanlı A.E.Ü üzerinde yapılan aramada 5 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile zanlı İ.A’ya ait arabanın anahtarının bulunduğunu anlatarak, konu araçta yapılan aramada zanlı İ.A’ya ait çanta içerisinde 58 paket olmak üzere toplam 100 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Biçenleroğlu, her 3 zanlının da 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

4 gün daha…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 4 gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Yenidüzen

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.