1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 10TL'YE ALDI
10TL'YE ALDI

10TL'YE ALDI

Mağusa Maraş bölgesinde şüpheli olarak görülen

A+A-

 

Mağusa Maraş bölgesinde şüpheli olarak görülen F.D’nin üzerinde polis ekiplerince yapılan aramada yarım gram ağırlığında uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde içerdiğine inanılan ucu yanık sigara bulundu. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlarından dolayı dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı F.D, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

10 TL’YE ALDI

Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, 9 Eylül tarihinde Maraş bölgesinde şüpheli olarak görülen zanlının üzerinde yapılan aramada yarım gram ağırlığında uyuşturucu madde ile içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara bulunduğunu açıkladı. Zanlının gönüllü ifade verdiğini belirten Arkın, zanlının ifadesinde konu maddeyi 10 TL karşılığında satın aldığını ve konu maddeyi temin ettiği kişinin adını beyan ettiğini söyleyerek ismen tespit edilen kişinin arandığını açıkladı.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Arkın, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.